3 kere g g g 3geeeeeeee
konu yu güncel tutalımda bılgımız olsun
3 kere g g g 3geeeeeeee
konu yu güncel tutalımda bılgımız olsun
Diğer operatörlerde durum nedir.Bilgisi olan var mı?
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
en önemli madde
20. kota aşımından sonra her 100mb 10lira . yani 1gb 100lira!
düşünüyodum bende iyimi paylaşım için saolun walla..
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
ben hatırlıom turkcell faturalı hat almak bilmem kaç liraya mal oluodu..telden bile daha çoktu..şu anın parasıyla 900-1000 falan...o da düşeeeer..zamanla o da düşer..ki, sadece telekom deil, 3 hat var onlar olunca rakip de çok olduğundan bizim işimize yarar
işte buna dokunma !!!
şimdi maddelere açıklamalarımı yapayım
madde 7: bu hak bütün servis sağlayıcılarında bulunmaktadır turktelekomda dahil hani o gizli tutulan diğer haklar var ya yazılmayan bunlar arasında geçer
madde 10: kampanyadan çıkamaman doğaldır sözleşme yapıyorsun
çıkacak olursan çıkacağın zaman 24 aydan geriye kaç ay kalmışsa yapacağın ödemeyi peşin verip çıkıyorsun indirim söz konusu olamaz
madde 14: turk telekomda verdiği modeme garanti veriyormu çalınmasına kaybolmasına karşı? telefon alırken sana çalınma kaybolma garantisi veriyorlarmı
he kasko yaptırırsan başka ama ek ücret veriyorsun onun içinde sonuçta şahısa verilmiş bir şey artık sahibi alan kişidir turkcell değil sonuç olarak mesuliyet kabul etmezler garanti kapsamında çalınma kaybolma garantileri hiç bir zaman olmamıştır
madde 15: kampanyalarda hiç bir zaman daha düşük ücretli tarifelere geçiş yapamazsın her zaman bir üst tarifelere çıkma hakkın olur sadece turkcelle alakalı bir durum değildir bu genel olarak bakın
madde 17: madde 10da açıkladım
madde 18: bu her kampanya içinde bulunan bir maddedir oda bilgileri gizli tutulan kısma girer genel olarak
umarım açıklayıcı olmuşumdur merak ettiğini başka şeyler varsa sorun 3g projesinde çalışdım çünkü
mesela görüntülü konuşma ücreti şu an sesli konuşmayla aynı ama 1 2 ay sonra zam gelicek turkcellde çalışan bir yetkili demişti bunuda bize
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:27 PM ----------
turkcellde 50 lira
aveada 100 lira
vadafone'da 50 lira
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 PM ----------
hepsi aynı sadece kota aşım değerleri farklı oda yukarda yazdım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 PM ----------
aslında elleyemiyorlar çünkü yasada sanırım adaletli kullanımla ilgili yasa var bu yüzden herşey o kadarda serbest olamıyor
mesela turktelekomun 8megabite kadar diye tabir ettiği internet 49 lira aylık 15 gb limit var geçince 8mbpsye kadar olan hızın 512 mbps hızına düşüyor ay sonuna kadar ama 1mbps sınırsız internet fiyatıda aynı ama sınırlandırma yok
hoş 8mbps ile indirmeye abanırsan yine fazladan indirebilirsin ama nereye kadar...
avea ve vadafonda daha ucuzamı alıyorsun?
ayrıca ses kalitesi olarak turkcell'den üstün yok şu an türkiyede
hoş aslına bakarsan bize ne bunlardan
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
kuzenim 3g geliştirme projesinde çalışıyor . daha 3g piyasaya çıkmamışken onun telefonunda 3g vardı , felaket hızlıydı . piyasaya çıktıktan sonra bi siteye girmeye çalışıyordum , enter yaptıktan sonra telefonu bırakıp gidiyodum 5 dakika sonra bakıyodum ancak girmiş , sayfayı aşağı çekmem 2-3 dakika sürüyordu falan , şimdilik hiç bulaşmayın derim .
Evet aldım, kullanıyorum. Gayette hızlı, çok da memnunum. Ayrıca telefonumda turkcell. Her yöne sınırsız konuşuyorum 45 tl ödüyorum. Geçen gün yağmur yağdı, ne avea ne telsim hiç biri çekmiyordu. Turkcell hariç...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Madde 17. Kampanyadan çıkarsanız 24 aylık faturayı bir defada ödemek
zorundasınız
gelde imzala okumadan es geç en güzeli
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)