Arkadaşlar şu ilana bir bakın hey Allahım ne insanlar var
"ayrıca büyükbaş(sığır,düve,tosun)küçükbaş(koyun,koç)hayva nlarlada takas olur."
http://www.sahibinden.com/dizel_kart...&keyword=takas
Arkadaşlar şu ilana bir bakın hey Allahım ne insanlar var
"ayrıca büyükbaş(sığır,düve,tosun)küçükbaş(koyun,koç)hayva nlarlada takas olur."
http://www.sahibinden.com/dizel_kart...&keyword=takas
Motosiklet mucidi
komedi ya yurdum insanı
çok da cimriymiş...
%80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250
nerden denk geldin abiicim bu ilana yaw. adam büyükbaş hayvanla takasa giriyor. madem böyle yapacaktın zamanında at falan alsaydın bari
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Kartal da ISUZU motoru
Nasıl gomdun be amcam onu oraya
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
1 e 5 veriyorum o arabayı o fiyata satamazzzz
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
bende ilan vereyim 125beygir rr, 125tane at ile takas olur
Hayvanım ama büyükbaş değilim
sen başı büyük semtini biliyormusun ?
hayvan daha değerli kimse takas etmez
hahaha ilandan çok yorumlarınız güzel olmuş ya ben motorumu bir arabayla takas etmek istiyorum gezerken denk geldim bu ilana çok güldüm sizide güldürim dedim :D evet arkadaşlar elinde büyük baş hayvanı olanlar değerlendirmek istiyenler kacırmasın :D
Motosiklet mucidi
Hmm akü de mutluymuş yalnız dikkatinizi çekerim.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
köylü olduğu belli ilanı verenin, bence gayet normal bi istek.Bu kadar büyütecek ne var anlamadım açıkçası
komedi
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
allahtan evcil hayvanlarla takas yapıyo......bi de fil felanda olabilir dese ne yapacaktık.....
altıma edicem ya....neler var...bide 130 yakıyo demezmi...kendi inanıyomu acaba..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
fiyat 3.000 SON FİYAT 2750
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)