askerlikde devre ile ilgili bir sorum olacak?
Reklamlar
-
21 Ağustos 2009, 22:53
arkadaşlar malum 3 tertipler gidiyo ve bazıları gitti. ben şuan 21 yaşındayım(3 ay sonra 22 olucam) ve 2012 yılına kadar da tecilim var. aslında tecilimi bozdurup 4 tertip gidicektim ama bazıları devresiz askerlik daha iyi dedi. aklım karıştı. 3 tertipler gittikten sonra tecilii hemen bozdursam yani devresiz gitsem nasıl olur? aranızda devresiz gidenler var mı? her yönden kolay mı olur zor mu olur? bana bir yardım ederseniz çok sevinirim.
AMA KESİN OLAN ŞU, EN GEÇ KASIMDA ASKERİM.
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
Reklamlar
-
21 Ağustos 2009, 23:01
heçç oylanma bitir gel nereye kadar uzatacanki kısa yoldan hallet bence yarın baş vur..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
21 Ağustos 2009, 23:03
çok çok devre kaybı olarak gidersin önemli olan sağlıklı bir şekilde gidip gelmen hiç erteleme biran önce git gel sonra ayağına bağ olur güzel iş bulursun engel olur
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
-
mezit adlı üyeden alıntı
heçç oylanma bitir gel nereye kadar uzatacanki kısa yoldan hallet bence yarın baş vur..
aslında haklısın abi, şimdi benimde niyetim o da, devresiz gitsek bir durum teşkil edermi diye merak ediyorum :D
-
devre kaybı, nerye gittiğine bağlı çok rahatta edebilirsin'ki (sanmam )çok ezilebilirsinde ama ben tavsiye etmem taş yerinde ağardır sen normal devrelerinle git
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
21 Ağustos 2009, 23:06
kızılbere adlı üyeden alıntı
çok çok devre kaybı olarak gidersin önemli olan sağlıklı bir şekilde gidip gelmen hiç erteleme biran önce git gel sonra ayağına bağ olur güzel iş bulursun engel olur
aslında bu askerlik yüzünden bir çok büyük firmadaki iş imkanlarını kaçırdım. o yüzden biraz da
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:04 PM ----------
aparat adlı üyeden alıntı
devre kaybı, nerye gittiğine bağlı çok rahatta edebilirsin'ki (sanmam )çok ezilebilirsinde ama ben tavsiye etmem taş yerinde ağardır sen normal devrelerinle git
millet komanda felan olmazsın. ktm de durmazsın, direk alırlar felan dedilerde
-
21 Ağustos 2009, 23:07
ya boşver onu bunu devre kaybı gidersen senden önce gelenlerle biraz olsun kaynaşma süren uzar yada senin altındaki devrelerle hemen hemen aynı zamanda gelmiş gibi olursun boşver bunları orası asker ocağı ise ve sen eğer devre kaybı gitmek gibi bir durumla karşı karşıyaysan bunun sıkıntılarınıda güzelliklerinide yaşayacaksın aparatın dediklerine katılıyorum yerine bağlı
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
-
21 Ağustos 2009, 23:10
ne olduğun belli olmayacaksa komando ol askerler arasında devre kaybının ismi allah kaybı olara geçer ..
millet devrem naber diye birbirlerine takılırken sen tek başına bir köşede oturursun he bir kaçtane devre kaybı arkadaşın olursa şanslısın demektir ..
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
21 Ağustos 2009, 23:13
kızılbere adlı üyeden alıntı
ya boşver onu bunu devre kaybı gidersen senden önce gelenlerle biraz olsun kaynaşma süren uzar yada senin altındaki devrelerle hemen hemen aynı zamanda gelmiş gibi olursun boşver bunları orası asker ocağı ise ve sen eğer devre kaybı gitmek gibi bir durumla karşı karşıyaysan bunun sıkıntılarınıda güzelliklerinide yaşayacaksın aparatın dediklerine katılıyorum yerine bağlı
aslında devre kaybıymışım felan takmıyorum da, merak ettiğim şöyle şöfor,yazıcı felan yaparlar mı?
aparat adlı üyeden alıntı
ne olduğun belli olmayacaksa komando ol askerler arasında devre kaybının ismi allah kaybı olara geçer ..
millet devrem naber diye birbirlerine takılırken sen tek başına bir köşede oturursun he bir kaçtane devre kaybı arkadaşın olursa şanslısın demektir ..
desene küçük emrah gibi takılıcaz
-
22 Ağustos 2009, 01:00
bencede en kısa surede gıt gel,
hazır 15 ay askerlık süresi faal durumdayken,
bak ya 22 aya çıkarsa savaş çıkacak konuları artınca :9
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
22 Ağustos 2009, 13:54
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
bencede en kısa surede gıt gel,
hazır 15 ay askerlık süresi faal durumdayken,
bak ya 22 aya çıkarsa savaş çıkacak konuları artınca
:9
haklısınız arkadaşlar birazn önce gideyim. ne olursa olsun artık.
peki genel bir sorum daha var, ben makina teknikeriyim. iyi derecede bilgisayar, tasarım programları,mesleki makinalar ve sıhhı tesisat işlerini biliyorum + B+A2 ehliyetim var. bunlar bana fayda sağlar mı askerde. örnek verecek olursak, şoför,posta,yazıcı gibi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler