bu c.tesi A2 sınavına girdim büyük ihtimal kazanırım ama hiç motosiklet kullanmadım direksiyondan geçermiyim acaba ne yapabilirim motor kiralayım biraz ögreniyim diyorum ama nerden kiralıyacagım bilmiyorum
bu c.tesi A2 sınavına girdim büyük ihtimal kazanırım ama hiç motosiklet kullanmadım direksiyondan geçermiyim acaba ne yapabilirim motor kiralayım biraz ögreniyim diyorum ama nerden kiralıyacagım bilmiyorum
ehliyet kursunda motosiklet vardır, oraya gidip sürebilirsin...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
geçmezsin diyeyim de rahatla bari. geçersin desek ikna olmayacakmışsın gibi duruyorsun
May the Force be with McLaren Mercedes
motosiklet süremiyorsan geçsen ne fark ederki. ama bisiklet sürebiliyorsan kurstada çalıştırmayı öğretip 50 metre sürdürürlerse geçersin...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
stress yapma scooterla girebilirsin onu da kullanırsın herhalde. vites felan da yk gazı ver gitsin.
biraz rahatladım saolun scooterla girmek kolay olacak, zaten önceden bisiklette kullandım, çok iyi derecede
ben sana öğretebilirim arkadaşım.sen stres falan yapma
sınav ne zamandı?
sınav sonuçlar açıklandıktan hemen sonra yani 3 haftası felan var yinede saol düşşünmen yeter ben burdan eski bir motorcu arkadasımın ehliyetiyle motor kiralayım diyorum hem ögreniyim hemde akşama kadar geziyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)