Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İngiliz turistlere Ordu'da köylü dayağı

REKLAM ALANI

Alıntı tubejh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazık ya böyle insanlar yüzünden ülkemiz yanlış tanınıyor.
    ülkemiz yanlış tanınmıyo aksine çok güzel tanıtmışlar ülkemizi...

malesef biz buyuz işte... tekamül edememiş insanlar ve düşünemeyen cahil bir toplum...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    jonturq;
    sen tabii ki kendini asagilatmazsin.
    Bunu kimse yapmaz.
    Fakat insanlar seni asagilarlarken fikrini sormuyorlar ki.
    Yani senin sosyal statunun belirlenmesi, baskalarinin gozundeki degerin yaptigin hareketlerle ortaya çikardigin degerle olçulur.
    Burada bireye degil, koca bir topluma bakiyorsun.

O topluma bakarken elinde ne var?
    Cinayet, gasp, tecavuz,dayak,iskence,kaza kursunu ile olmus bir çocuk.
    Allah rizasi için soyle.
    Sen bu elindekilere bakarak ne dusunursun?
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Hehe , icsel catismaya donusuyor baslik.

Yazmiyayim diyorum ama dayanamiyorum , aslinda sen soru icinde cevap vermissin , her ne kadar ulkemizde domuz cobanligi olmasada sunu bilmek lazim domuz gudulmez yetistirilir , yetistirmek ise bilgi ile olur.

Bilgi dendiginde de ulkemizin en buyuk eksikliklerinden biri olan sosyoekonomik yapi cikar ortaya simdi sosyoekonomik yapisi zayif yada hic olmayan ulkelerde bu tip olaylar olabilir tabiki oluyor olusu gerceklesen olay yada olaylari mesrulastirmaz fakat olaylari yanli yada tek yonlu dusundurmeyede sevk etmez , yani benim gorusum bu yonde ama baslik altina yapilan yorumlari okuyuncada bedava dusunuyor bedava yasiyorum gibi geldi bana

Kocaman opucukler
    First Day Of My Life

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Ramzey QM 250 Chopper
    Aynen yazmayayım diyorum ama yazıyorum... Ülkemizde domuz yetiştirilmez ama Orta Asya'da yetiştirilir. Atasözlerini bir araştır bakalım... Daha neler göreceksin.
    Sosyo-ekonomi, yani bu ülke Uganda değil elbet. Ama iğneyi önce kendine... Kocaman öpücükler Jonturk

Motosikleti
    Cosa 200
    coq ; yukarida verdigin ornekler % olarak bizim ulkemizde yuksek olabilir ama bunu ulke bazinda degil kisi ve nedenleri bazinda degerlendirdiginde nicin yuksek olduklarida ortaya cikar. E sen cocugunu kesen , ona bunu taciz eden , kaza ile adam vuran adami anlamanin derdine dusemiyecek kadar cahil olacaksin sonra bu nedenlerden dolayi gerceklesen olaylardanda ulkemin insanini suclu ilan edeceksin , ben bunu kabullenmem , insan = insandir derken amerikalinin uc gozu fransizin ikiden fazla kulagi yok bunu belirtmek isterim.

Goz gore gore lades olmamali , cehaletten bahsediliyor bende aksi bir tavir sergilemiyorum ki , egitme sen vatandasini neresinden emerim diye wampir gorusune sahip ol sonrada fatura gene vatandasa kesilsin.

Turk insaninin geldigi nokta ne kadar kotu gorunsede bir cok dunya ulkesinden iyi bir konumda oldugumuzu biliyorum.

Yukaridaki cumlelerimi turk olarak degil insan olarak yazdim

Kuregen; ulkemizde domuz yetistirme ciftliklerimiz var uzaklarda arama polonez koye dogru uzan yeter

Igneyi yeteri kadar kendime batiriyorum zaten mesajlarimi iyice anlamaya calis lutfen.

Saygilar.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    honda cbr 125 portakal : )
    Gerçekten çok kötü bir olay, linklerden birindeki bir üye yorumuda çok acımasızca olmuş ilk çağ insanı yapıyor kendi vatandaşını, buda çok kötü umarım bir daha yaşanmaz...
    İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:

ERTUNGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tebrik ediyorum kardeşim seni .... naçizane görüşüm bu ingilizyalıların alayı eci cücü dayagı hak ederler bunları sopalayacaksın eee memlekette fikir özgürlüğü var...
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    coq ; yukarida verdigin ornekler % olarak bizim ulkemizde yuksek olabilir ama bunu ulke bazinda degil kisi ve nedenleri bazinda degerlendirdiginde nicin yuksek olduklarida ortaya cikar. E sen cocugunu kesen , ona bunu taciz eden , kaza ile adam vuran adami anlamanin derdine dusemiyecek kadar cahil olacaksin sonra bu nedenlerden dolayi gerceklesen olaylardanda ulkemin insanini suclu ilan edeceksin , ben bunu kabullenmem , insan = insandir derken amerikalinin uc gozu fransizin ikiden fazla kulagi yok bunu belirtmek isterim.

Goz gore gore lades olmamali , cehaletten bahsediliyor bende aksi bir tavir sergilemiyorum ki , egitme sen vatandasini neresinden emerim diye wampir gorusune sahip ol sonrada fatura gene vatandasa kesilsin.

Turk insaninin geldigi nokta ne kadar kotu gorunsede bir cok dunya ulkesinden iyi bir konumda oldugumuzu biliyorum.

Yukaridaki cumlelerimi turk olarak degil insan olarak yazdim

Kuregen; ulkemizde domuz yetistirme ciftliklerimiz var uzaklarda arama polonez koye dogru uzan yeter

Igneyi yeteri kadar kendime batiriyorum zaten mesajlarimi iyice anlamaya calis lutfen.

Saygilar.
    ANGARA AYAZI

Motosikleti
    Honda
    Jonturq;
    ben alkadras hakli derken sen haksizsin demedim.
    Yaklasimin çok dogru.
    Benim yaptigim sey bir gerçegin tespiti sadece.
    Yani bizim toplumumuza bakanlarin elindeki doneler bunlar olunca, kaçinilmaz olan sey de benim soylediklerim oluyor.

Bazi seyler insanin kafasina yerlesiyor.
    Ornegin ABD de ikiz kulelere bir saldiri yapildi.
    O gun itibariyle
    Islam=terorizm
    tarifi butun zihinlere kazindi.
    Simdi biz bunun boyle olmadigini biliyoruz oyle degilmi?
    Ustelik ben bir muslumanim.

Ama o kavram tekrar edile edile beynime oyle yerlesmis ki,
    geçtigimiz yil Turkiye'ye gelirken, uçakta bulunan 2 sakalli poturlu adam beni yolculuk boyunca tedirgin etti.

Her an bir bomba patlatacak beni ve ailemi yok edeceklermis gibi bir korku içerisinde yolculuk boyunca adamlari goz hapsine aldim.
    Gel de bunu açiklasin, psikologlar, sosyologlar.

Yani bir toplumu ya da bir toplulugu degerlendirirken, onlar hakkinda ne duymussak, bakis açimiz ona gore sekilleniyor.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    10 yılar önce değil daha 3-5 sene önce avrupanın göbeğinde boşnaklara sırf müslüman oldukları için soykırım yapıldı , tecavüz edildi, her türlü insanlık dışı pislik yapıldı.. şimdi hunt falan film yapıp güya günah çıkarıyolar.. buradaki olay münferit oysa bu soykırıma tüm avrupa sırtını döndü yokmuş gibi davrandı ..

öenekler artırılabilir yıllardır fehriye erdal güya demokrasi adına sahiplenen belçika daha yeni bir türkü döverek hapiste öldürdü

bayan miterant nerde ise terörist başının heykelini parise diktirtecek Yıllarca asalaya nasıl arka çıktılarsa ...ama biz tecavüzcü barbar türküz onlar uygar avrupa .. Turrrrrrrrrp sıkarım onların uygarlığına ben ..

Hıristianlık = Tecavüz , soykırım , her türlü pislik diyozmu .. dememekle hata yapıyoz bence

bu olay yanlıştır savunmuyorum ama olur bu tip polislik vakalar onların ülkesinde olmuyomu .. Türk toplumuna maletmek anlamsız bunları .. biz o kara avrupalıdan 1000lerce kez daha uygarız ...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

ERTUNGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bravo kardeşimmmmm.....
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10 yılar önce değil daha 3-5 sene önce avrupanın göbeğinde boşnaklara sırf müslüman oldukları için soykırım yapıldı , tecavüz edildi, her türlü insanlık dışı pislik yapıldı.. şimdi hunt falan film yapıp güya günah çıkarıyolar.. buradaki olay münferit oysa bu soykırıma tüm avrupa sırtını döndü yokmuş gibi davrandı ..

öenekler artırılabilir yıllardır fehriye erdal güya demokrasi adına sahiplenen belçika daha yeni bir türkü döverek hapiste öldürdü

bayan miterant nerde ise terörist başının heykelini parise diktirtecek Yıllarca asalaya nasıl arka çıktılarsa ...ama biz tecavüzcü barbar türküz onlar uygar avrupa .. Turrrrrrrrrp sıkarım onların uygarlığına ben ..

bu olay yanlıştır savunmuyorum ama olur bu tip polislik vakalar onların ülkesinde olmuyomu .. Türk toplumuna maletmek anlamsız bunları .. biz o kara avrupalıdan 1000lerce kez daha uygarız ...
    ANGARA AYAZI

Motosikleti
    Cosa 200
    Iste yine burda insan faktoru onem tasiyor , benim amacim insana medyanin sekil vermemesi.

Tamamda kardesim hepsimi yalan dolan ????

Tabiki bu da degil sadece gorduklerimizin yada duyduklarimizin hepsini dogru olmayacagini her zaman aklimizin bir kosesinde saklamak e ben bunu ima ederken bile ipe cekiliyorsam ne ala

Saygilar.

BBRR , eline saglik.
    First Day Of My Life

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hıristianlık = Tecavüz , soykırım , her türlü pislik diyozmu .. dememekle hata yapıyoz bence

valla size de katılmamak elde değil ...

Motosikleti
    Cosa 200
    Ulkelerin yakin tarihlerinde sinirlari icerisinde olan olaylari goz onunde bulundurarak cevap verirsek bizim diger ulke ve irklardan daha merhametli daha yuksek seviyede oldugumuzu gormemek elde degil , ama buda degildirki yapilanlar mesrudur , yapilanlar insani sucdur azinlik olamiyacak kadar koklu bir topluma mal edilemiyecek kadar degersizdir.
    First Day Of My Life

motodrift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR 250 R
    köylüler boşuna insan dövermi.

yapmışlardır bir şeyler.şahsen bende köylüyüm.
    Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    kesinlikle bu işte başka bir iş var. ne yani, durduk yere traktörü önlerine kırıp adamları dövmüşler öyle mi? biz de bunu yedik. hele bir araştırılsın bakalım altından neler çıkıyor, görelim. ülkemizde niyeyse bu tür medya haberleri hep tek bir ağızdan yazılıveriyor. turistler "dayak yedik" demişler. peki dayak atanlar nerde? onlar ne söylemişler? bu sorunun cevabı koca bir boşluk...

o bölgeden onlarca, yüzlerce turist gelir geçer. bunların içinde bu dayak yiyenler gibi bir öok bisikletlisi de var. niye onlara bugüne kadar bi şey olmamış da bunlar dayak yemiş? bölge insanı sadist mi? kura çekip, kura sonucuna göre adam mı dövüyorlar? şansına kim düşerse...

peehh, saçmalık. dayağı tasvip ettiğimden değil ama hemen aşağılık kompleksine girip, burası türkiye, normaldir deyip kendi insanımızı bu kadar da aşağılamayalım. etki olmadan tepki olmaz. tepkiyi gördük, bir de etkiyi öğrenirsek daha doğru değerlendirme yaparız...

Motosikleti
    Honda
    Dunyanin bizim hakkimizdaki yargilarinin nedenini sadece medyaya baglamak ve ya tarafli davranildigina inanmak, gerçeklere gozleri kapatmak demektir.

Onlar bizi medyadan tanimiyorlar.

Turist olarak gelip, bizi ulkemizde taniyorlar.
    Ticaret yapip ve genellikle kaziklanip, ticari mantigimizla tanisiyorlar.
    Yani biz bu insanlarla iliski içerisindeyiz.

Avrupada bir medya var, habire Turkler ve muslumanlar hakkinda yalan yanlis yazip duruyor havasina kapilmak (yillardir yaptigimiz gibi) içinde bulundugumuz durumu inkar etmek bir seyi çozmuyor.

Hayir onlar bizimle medya disinda da iliski içerisindeler ve dusuncelerini belirleyen unsurlarin basinda bu geliyor.

ugurapay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GV250
    Bu ülkede normaldir rezalet her konuda diz boyu
    Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    evet, onlar medeniyet beşiği dedikleri avrupanın ortasında diri diri türkleri yakarlar, ama biz bunu bile onların gözünden görürüz. sonra buraya gelirler, yüz yerde hayatlarında göremeyecekleri izzet-ikramı görürler, ama olaki bir yerlerde birilerine sataşır kavga çıkarır sonra kendi çıkardıkları kavgada gözlerine toz kaçarsa yaygara koparırlar. ama biz bunu da onların gözünden görürüz.

biz kendimize güvenmeyip, bu aşağılık kompleksinden kurtulamadıkça bize hepsi müstehak, aynen devam, aynı gözlükle bakmaya devam edin siz. biz türkler barbarız, kabayız, medeniyetten nasibini almamış dağ adamlarıyız, ama avrupa dedin mi, heyt beee, gözünü seveyim avrupanın, yok böyle bir çağdaşlık çizgisi. bu mudur yani olay? isteyen buna böyle inanabilir, ben yemem bunları. gelisnler de insanlık görsünler... dinime söven müslüman olsa...

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar etki/tepki olayıdır bu, fazla büyütmeyin. Yıllardır bunların kapısında üye olalım diye bekliyoruz, biri çıkar Peygamber hk. karikatür çizer, İngiltere'den başkası çıkar Şeytan'ın Ayetleri diye kitap yazar, her terörist örgüte çaktırmadan (!) omuz desteği verirler hatta sıkışınca 'soykırım vardı ondandır' da derler.. Çok geçmedi ülkemizi paylaştıkları günlerin üzerinden, o günleri yaşayan Atalar tamamen tükenmedi ve köylerde kulaktan kulağa paylaşılan savaş acıları henüz yitip gitmedi..

Üstelik ülkemize milyonlarca turist geliyor birkaç tane tatsız haber çıkıyor, gitsin bakalım bizden milyonlar İngiltere'ye de bakalım kaç olay oluyor?! Velhasıl insan olan kimse kötülüğe arka çıkmaz fakat her büyük kötülüğü yapan karşılık olarak başka kötülükler bulmuştur, bulacaktır. Desteklememek ama gerçeği de görmek lazım.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler