ilk arkadaşımı motosıklet fuarında tanımıştım sağolsun kendısı hem hemşerim hemde ortak noktamız motosıklet ziyaretımize yolu düştükce gelır .Sonrasında sakarya motosıklet festıvalınde tanıştığımız arkadaşımız tamer namı arjantınli kendısıyle ve arkadaşı serkan brazılyalı ile arkadaşlığımız pekişti . Ardından yalova sonrası ağva cok olmamakla bırlıkte bir kac kez fındıklı ve kıyı köy gezisi hepsinde tanıştığım arkadaşlara samımıyetlerınden dolayı tek tek teşekkür ederim isim hafızam zayıftır diye isim sıralamak istemedım ama ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, olan yere ismınızı koyun ve teşekkürlerimi alın insan okuldan cocukluğundaki sokak arkadaşlığından askerdeki asker arkadaşlığından sonraki en tatlı arkadaşlığı emın olun bu stede motosıklet sevgisi ile birlıkte kazanabılıyor fazla söze zaten gerek yok gezi katılımlarından ve arkasından acılan foto ağırlıklı topic lerden bellı oluyor . Birde bireysel atılan adımlar da türkıyenın neresınde olunursa olunsun eğer o bölgede üye varsa orada kırkyıllık ahbap ın mış gıbıde karşılanılıyor.Bunlarla karşılaşmadım ama yazılardan takıp edebıldığım bu şimdi nıye yazdım bunu ları kac aydır takıp edıyorum.ben bu motosıklet.net e hayran kaldım diyorum keşke daha önceden üye olsaymışım ama ALLAH uzun ömür verırse atılıp kovulana kadar herhalde buradayız buralıyız .Gecenlerde boş bir vakıt ayırıp yukarıda ismi gecen arkadaşlarıma yaptığım ziyarette sağolsun arjantınlı arkadaşım bizi iyi karşıladı ve motosıkletıme servis ten daha iyi bakımı hiç üşenmeden üstelık bedava yaptı ayrıca kendılerıne teşekkür ederim. bir kaçta resım cektım sizlerle onlarıda paylaşmak istedım.