hmmmmmmmmmm benim ülkenin anlamı belli fakat seninkini bilmiyoruz biraz konuyu aç bari kardeşşşşşş
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
kardeş yalvarırım aldır beni yoksa halim harap oluyor.neyse sayende orayıda görmüş olurum çok teşekkür ederim.bu iyiliğini unutmam
arkadaşlar madem topik açılmış bende birşeyler yazmak isterim
bende yeni üye sayılırım.daha evvel başka bir siteye üye idim fakat buradaki birlik, kardeşlik,arkadaşlık orada yoktu.iyiki sizlerin arasına katıldım.ayrıca bu sitede babamın hastalığında benim yanımda olan ve hiç terettüd etmeden kan veren arkadaşlarıma inanılmaz derecede teşekkürü bir borç bilirim.tüm M.T. ailesine selam ve saygılarımla...
K(kaza) A(anında) S (seni) K(korur)
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
motosiklet net işte adres burası sanal ortamda tabi gercek ortamda ise geziler yeri önemli değil maksat arkadaşlık ve motosiklet sevgisi. sinan abi bi dahaki gezide görüşmek üzere ve ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlar
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
cokkk uzun zaman oldu .arkadaslıklar hala devam edıyor sıfremı hatırlayamadıgım ıcın uzun zamandır zıyaret edememıstım buraların tadı ve arkadaslıgı bır baska kıymet bılın derım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)