206 otomatik vites şanzıman sorunu
-
07 Ağustos 2009, 13:37
otomatik vites 306 almayı düşünüyordum yalnız biraz araştırma yapınca peugeot kullanıcılarının çok ciddi sorunlarıyla karşılaştım.Otomatik peugeot 206 larda 3 viteste geçiş problemi yaşıyormuş + s ve kar vites ışıgı yanıp motorda devir kesmesi yapıyormuş ki bunun tamiride ortalama normal ustalarda 500 serviste 1500 civarı diyorlar.Şimdi merak ettigim 306 lardada bu şansuman sorunu varmıdır?
Kullanan arkadaşların yorumlarında bunların pejonun genel sorunu oldugunu 306 ve özellikle 206 larda çok sık görülen bir sorun oldugunu söylüyorlar sizinde başınıza geldimi böyle bir sorun anlıyan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var yanlış bir karar verip ömür boyu pişman olmak istemiyorum açıkcası.
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
Reklamlar
-
07 Ağustos 2009, 13:47
bahsettiğin sorunu bilmiyorum ama ben 206'nın otomatik viteslisini bir kaç defa kullandım , vites geçişleri çok sarsıntılı ( özellikle 2. ve 3. vites) ve yokuş yukarı çıkarken falan çok daha fazla sarsıyor . benim kullandığım araç benzinliydi , bayağı da yakıyordu . yine otomatik vitesli 308 de kullandım ,onu da pek beğendiğimi söyleyemem. bence otomatik vitese hiç bulaşmamalısın , arıza açınca da düz vitese oranla çok fazla masraf çıkarıyor .
belli başlı markaların otomatik vitesi sorunsuz çalışıyor , mesela bmw , mercedes , range rover vsvs yani lüks araçlar ... honda civic ve toyotaların da otomatik vitesi fena değil ...
( not : babam galerici + otopark )
-
07 Ağustos 2009, 14:06
reno, fiat, pejo ların otomatik şanzımanına hiç bulaşma alıcaksan honda veya toyota al tabiiki de unutmaman gereken bişey var bütün otomatik araçların şanzımanları ve parçaları çok pahalı en basit bi kablo değişimin 500 lira benden söylemesi
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
-
22 Ağustos 2009, 23:31
fransız arabasından uzak duracaksın alacaksan ya alman ya japon 206 ların otomatik viteslerinde bu sorunu duydum ama şahit olmadım.vites geçişleri araç sıfır bile olsa kendini çok belli ediyor...fransızlar araba yapmayı bilmiyor motorları çok nazik fazla yormaya gelmiyor ve parça yönündende en pahalı parçalara sahipler tabiki volkswagenden sonra,
ben otomotiv teknikeriyim şuanda özel bi serviste çalışıyorum eğer ki araba alacaksan sana hondayı tavsiye ederim bizde hondanında servisliği var fakat gelenlerin hep ufak tefek sorunları oldu ayrıca fazla gelende yok honda gerçekten sorunsuz ve güzel otomobil üretiyor
honda civic tavsiyemdir hem yakıt hem performans hem güç hemde kalite hepsi içinde
[COLOR="Red"]ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм:cat:::shhh::[/COLOR][COLOR="Red"]Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkes Beni Kaybetti[/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler