Arkadaşlar gitarımın üzerine 'f hole' (şu yaylılardaki deliklerden) stickerı istiyordum ne zamandır bugüne kısmetmiş Çizimleri reklamcıya götürdüm kendisi de gitar çalıyormuş sağolsun para almadı Yorumlarınızı bekliyorum..
Arkadaşlar gitarımın üzerine 'f hole' (şu yaylılardaki deliklerden) stickerı istiyordum ne zamandır bugüne kısmetmiş Çizimleri reklamcıya götürdüm kendisi de gitar çalıyormuş sağolsun para almadı Yorumlarınızı bekliyorum..
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
orjinaline göre daha ii durmuş
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
Çokmu sade ne Emeğine sağlık
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Sağolun arkadaşlar başka tavsiyeler olursa deneriz onları da
Valla çok tatlı bi siyahı var çok güzel vinyller uygulanabilir aslında.Tabi kafa yormak lazım biraz
Bende klasik gitarıma düşünüyorum ufak bir şey ama yüzey olarak çok yer kaplamaması ve sesi etkilememesi kaydıyla..Varmı bir önerin ?
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Ufak tribal desenler veya ne biliyim gül olabilir mesela ama sticker dan ziyade airbrush daha orijinal durur kanısındayım.. Sarmaşık deseni de çok hoş durabilir.
güzel olmuş,
ben benım klasık gitarın tellerının etrafına yapmıştın,
kıvılcım dağılıyor mısali,
rengi maun oldugundan şekılde durdu,
senın elektro ve black,sarılı kırmızılı kıvılcım iyi duracaktır...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
İşte iyi güvenilir bir airbrush çı olsa keşke..
bana stickerdan çok gitarı gösteriyormuşsun gibi geldi ya neyse
markası ne gitarın
şimdi bu elektro mu bass gitar mı . 6 tel mi oluyor genelde bunlar. hiç anlamıyorum bu işten
ben de bir vakit bulursam amatör baterist olmayı düşünüyorum ama yerel baterist davulcu yani deriden
hea kalçalarını göstertiyim dedim kızımın Cort markası evet elektro oluyor. Genelde 6 telli hepsi ama 7 ve 12 telli olanlarda var fanteziye göre.. Bateri olsa iyi olur piyasada bateristlerin hepsi kapılmış durumda işsiz kalmazsın usta
oda arkadaşımda vardı bir ara çocuk bütün parasını gitara yatırıyordu. gitarın tellerinin sonuna bir çubuk takmıştı (adı ne bilmiyorum). onu çektikçe frekansı değişiyordu sanırım. sonra o gitarı sattı bir tane daha aldı . sonra onu sattı bir başka sonra yine . bir ara washburn du sanırım yada ondan önceki gitarıydı 1000 liraya almıştı. bir türlü tatmin olmuyordu bir ara yere konan elektronik tempo cihazı mıydı neydi ondan aldı ondan sonrada ayaktan ayarlı pot gibi bir şey aldı. aynı motosiklete benziyor habire yenisi geliyordu yani.
komşular şikayetçi olunca da arkadaş güzel sanatlarda müzik bölümü okuyor diyorduk
buydu sanırım son gitarı
bahane süpermiş bende diycem bunu kimse sanattan anlamıyo bu apartmanda... O çubuğun adı whammy bar ayak pedalı da wah pedalı usta.
Sadece Haluk Levent olsa iyi sahil gitaristi modeli işte paso akor vursunlar..
Sticker bence gitarı olduğundan ucuz göstermiş. Güzel bir airbrush ustası bulup onunla çalışmak daha mantıklı.
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)