Elektrik,Su ve Adsl olmak üzere 3 kutucuk ve 3 ev var,herbirinin tüm evlere gitmesi gerekiyor.Çok uğraştım ama nafile bakalım siz becerebilecek misiniz?
Elektrik,Su ve Adsl olmak üzere 3 kutucuk ve 3 ev var,herbirinin tüm evlere gitmesi gerekiyor.Çok uğraştım ama nafile bakalım siz becerebilecek misiniz?
resim gözükmüyor idi.
birbirlerini kesmeyecekler herhalde?
May the Force be with McLaren Mercedes
alla alla :confused:
DOĞALGAZ ne zaman ADSL oldu?
yaw bu insanoğlu ilerledikçe sorular da değişiyor!
yakında 3 GEZEGEN , 3 UYDU yazarsınız!:smile: 8) :o
Abi doğalgazı adsl yaptık işte , dostum zekice düşünmüşsün seri paralel olayını mantıklı
3 farklı fonksiyon belirtili bir problem fakat akla ilk gelen kesişmemeleri bu yüzden fonksiyonel olarak yaklaşık 810 belirtilebilen yanlış sonuç var tabi önemli olan toplam kaç sonuç olacağı bu da 810 adet. yani bu sorunun kesinlikle bir cevabı yok. (tabi kesişmediği sürece) İlk aklıma gelen denemek oldu ama sonra boşuna olabileceğini farkettim ne olursa olsun 3 farklı fonksiyonlu evler olduğu için son kalan üçüncü evin SU bir yönünü, Elektirik bir yönünü kapatır. Bu yüzden kesişmeden de ADSL nin geçişi İMKANSIZDIR arkadaşlar.........
[COLOR="Red"][B][I]Sululardan köpek öldüren, [U]KURULARDAN[/U] manda deviren.......:[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)