Yardım edin şu genç kardeşinize!!! :D :D :D
-
Bütün mt cilere selamlar.Öncelikkle böyle bir konu açmak istemezdim ama,kafam çok karıştı.Ben 07.1991 doğumluyum 18 bitti 19 'a girdim,askerlik muayenesini şimdi olmam gerekiyor seneyede askere giderim diye düşünüyordum,fakat bir arkadaşım 11.1990 doğumlu kendisi bana ''ben daha yeni muayene olacam,sana ne oluyo, senin daha 2 senen var'' dedi.Lütfen eğer doğruysa ona göre motosiklet almayı düşünüyorum ,yok eğer gelecek seneye askere gideceksem bir sene için almıyacağım.Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
Reklamlar
-
Daha var canım daha var
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
kardeşim bir sene için neden motor almamazlık yapıyorsun.ben gitmeme 3 ay kala almayı düşündüm ve vazgeçtm.askere gdince de keşke alsaydım dedim.bence seneye bile askere gidecek olsan ve durumunda müsaitse hç bekleme moorun sana sende motoruna kavuş
-
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
-
Allah Allah ya çok saçma bi konu açtımda haberimmi yokYoksa kimse işin içinden çıkamıyomu
-
Yeni liseden mezunsan 2 yil tecil hakkın var yüksek okul mezunu isen sanırım 1 tecil hakkın daha var. üni mezununda 1 yıl tecil hakkı olduğunu biliyorum ama memlekette hersey değişiyor değişmiş olabilir askerlik şubesini bir ara sen. Bakaya duruma düşme durduk yere ve arkadaşada katılıyorum değil 1 yil 3 ayin bile olsa alma imkanin varsa teredüdt etme ne kadar erken alirsan o kadar mutlu ve uzun ömrün olur bence
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
_ferkan_ adlı üyeden alıntı
Bütün mt cilere selamlar.Öncelikkle böyle bir konu açmak istemezdim ama,kafam çok karıştı.Ben 07.1991 doğumluyum 18 bitti 19 'a girdim,askerlik muayenesini şimdi olmam gerekiyor seneyede askere giderim diye düşünüyordum,fakat bir arkadaşım 11.1990 doğumlu kendisi bana ''ben daha yeni muayene olacam,sana ne oluyo, senin daha 2 senen var'' dedi.
Lütfen eğer doğruysa ona göre motosiklet almayı düşünüyorum ,yok eğer gelecek seneye askere gideceksem bir sene için almıyacağım.Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
senin askerlik zamanın seneye kardeşim.askerlik şubesine gitmeyemi korkuyorsun,yoksa seni askere alırlar diyemikorkma daha bir senen var,rahat rahat al motorunu bin,çıkart tadını.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
Bütün mt cilere selamlar.Öncelikkle böyle bir konu açmak istemezdim ama,kafam çok karıştı.Ben 07.1991 doğumluyum 18 bitti 19 'a girdim
nasıl bi yaş hesaplamanız var ya :S 91 doğumlu olup 9 yaşında nasıl oluyorsun daha 18 sin ne askerliği
91de doğdun 1992 de 1 , 1993de 2 , 1994de 3 , 1995de 4.... 2006da 15 ,2007de 16 , 2008 de 17 ,2009da 18 e gırıyorsun ...
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
-
29 Temmuz 2009, 10:48
-
30 Temmuz 2009, 10:07
Ya kardeşim 92' de 1 biter 2'ye girersin doldurursun biri ,1'e yeni girmezsin.
yapma hocam.sil hemen o yazdıklarıı
Orgazma Dudak Büktürür
-
30 Temmuz 2009, 10:39
ilhan1154 adlı üyeden alıntı
nasıl bi yaş hesaplamanız var ya :S 91 doğumlu olup 9 yaşında nasıl oluyorsun daha 18 sin ne askerliği
91de doğdun 1992 de 1 , 1993de 2 , 1994de 3 , 1995de 4.... 2006da 15 ,2007de 16 , 2008 de 17 ,2009da 18 e gırıyorsun ...
aynen yau nasıl yaş hesaplıyorsunuz birader 91 doğumlusun daha ne askerliği
-
30 Temmuz 2009, 14:19
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler