senin de çocukluk yapman komik
senin de çocukluk yapman komik
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
benden geçti artık...sen aynaya bak eğlen...
ne kadar itici olduğunun farkında değilsin galiba , bunun neresi komik , magandamısın nesin...
birde herkez değil herkes yazılır .
vala aglanacak halımıze guluyoruzz senın aynanı kırmıslar benım motorun ustunde cocuk gorsem dovuyorumm savcıyaverdıyse senı 1 hafta içinde cagırırr polis tarafından ifaden alınıp savcının karşısına cıkarsın cezan 1 top almak olur sende davacı olursan usagın velısınden buseferde sen alacaklı olursun
cocuktur bunlar ya olabılır demek lazım siz o cocukların topunu keserek şiddeti öğrettiniz ve o cocukların değil topunu oyun dünyalarını kestınız o cocuklardan bırının kardeşi evde abısının oyuncağına zarar verse oda sizden gördüğü gibi değişik şiddet örnekleri ile hareket edecektır .tamam hepimiz motorumuzu canımız gıbı severız zarar gelsin istemeyız ama onlarda toplarını aynı şekılde severler untmayalım bunu daha düzgün bir şekılde halledebılırdınız uzatmıyacağım hiç te komık değil tam bır trajedi yıl 2009
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:59 PM ----------
motorun üzerinde cocuk görsen dövüyorsun böylemi aşılayacağız motor sevgisini motor kültürünü cocuklara zormu gelıyor bellıki meraklılar 3 dk ayırıpta bi şeyler anlatsana o cocuklara sizler cocuk düşmanımısınız anlamadım gittı bide ne güzel diyorsun dövüyorum diye
Bir zamanlar çocuk olduğunu ve bir gün de senin çocuğun olabileceğini unutma dostum
hiiçmi vicdanın sızlamadı o top keserken fatih üreği kesseydinya
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Benim yazdigimda sizinkiler kadar bos ama dayanamadim.. Yoksa catliycam
Sen topu kesmekle az bile yapmissin dostum..
Ben olsam cocuklara tekme tokat girerdim.
Bu is avrupa mahkemesinde biter baba
Almanlarin bir sözü var...
Sokakta hicbir cocugu dövme.. Senin cocugun olabilir...
Arkadaşlar bu konuyu okudum.Mahkemeye gitmesi çok yaçma.Çocuklar her yerde çocuk.Sürekli uyarmak gerekir.Bu tür hareketler çözüm değil.
Doğru olanı yapalım ki birlik beraberlik hiç bozulmasın.Mahkeme sonuşları hem hem caydırıcı olmaz hemde birleştirici olmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)