hepinize merhabalar bu konuyu açmam daki sebep iki teker üzerındeki aldığımız keyfın kazasız belasız sürdürmemiz için aldığımız önlemlerın ne kadar gereklı olduğunu zaten hepimiz bılıyoruz fakat hala bazı arkadaşlarımız siteyi takıp eden misafırler ve varsa üyelerden bunun bilincinde olmayıp yada tembellık edıp sıcakları bahane edip kasksız ve korumasız motosıklet kullanıyoruz ben şahsen etrafımda sayısız örnekleri görüyorum .Ben ful korumalarımı giydiğim zaman acayıp kıs kıs gülenler bıle var olsun insanları güldürmek sevaptır diyorum. şidi sevgili oğlum akşam tahmını olarak söylüyorum onun kullandığı bisikletin yaptığı hız 20 km re hadi otuz km olsun PEKİ YA SİZİN HEMDE MOTOSIKLETTE YAPTIĞINIZ HIZ önünüze aniden cıkacak bir nesne ye vereceğiniz tepki sonuclarını tahmın edebılıyormusunuz .oğlum motosıkloette artçı olarak kullandığı korumaları vardı fakat kaskı yoktu olmalıda ama bısıklet kaskı yınede bu yaralarını kurtarmayacaktı ama ya kafasına darbe alsaydı ne olacaktı .Bu arada süreklı anlatıp göstermeme rahmen yınede önüne cıkan bırı yuzunden ani panıkle ön frenı sıkmış neyse sevgılı oğlum geçmiş olsun uygulamalı olarak gördün ön frenın neler yapabileceğini artık daha dıkkatli kullanırsın işte motosıklette göre maksımum azami hızın sonuçları
SİZ SİZ OLUN KASKINIZI VE KORUMALARINIZI KULLANIN VE ETRAFINIZDAKILERE TAVSIYEDE BULUNUN TEŞEKKÜRLER