Arkadaşlar ben Kawasaki ninja 1150 R gördüm ama mondialin normal motorlardaki gibi vitesi arttırma ve azaltmak için kollar var büyük motorlarda nasıl atılıyor vites ?
Arkadaşlar ben Kawasaki ninja 1150 R gördüm ama mondialin normal motorlardaki gibi vitesi arttırma ve azaltmak için kollar var büyük motorlarda nasıl atılıyor vites ?
Bastığın zaman gider ama bastığın zaman durmaz ..
mondialin normal motorda vites nasıl değiştiriliyor peki?!?
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
hehe heralde yarı otomatik 4 vitesli motor girmüş arkadaş
zor bi soru
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
sana iyi uykular uyuyormusun
bize böyle zor sorular sorma
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
Vın Vııııııııııııııııııııııııııııııııın Vites değiştir.Vıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııın vites değiştir bu kadaaaaar
Şaka bir tarafa Sol tarafta direksiyonda debriyaj maneti vardır( debriyaj kolu ) ve sol taraftaki ayakcağın yanındada vites kolu vardır :Sol taraftaki debriyaj manetini çekiyorsun ve sol ayakcaktaki vites koluna ayağınla basıyorsun gaz vererek debriyajı yavaş yavaş bırakıyorsun motor devrini alınca aynı işlemi bir daha yapıyorsun tamammı.Haaa 1.vites nerede diye sorarsan karışmam onuda sen buuuuuuuuuuuuuuuul. Benden bu kadar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
O motor un vites i değişmez ! Sebebi Kawasaki ninja 1150 R Diye bir motor Henüz üretilmedi. ZX6R ZX10R ZX12R vb. soruyorsan bizzat ben öğretebilirim sana vites değiştirmeyi.
ninja 1150 R ne yaw :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
ya ben sol tarafta vites koluna basıp atacagımı biliyorum mondiallerde ileri kol ve geri kol var büyük motorlarda o yok
Bastığın zaman gider ama bastığın zaman durmaz ..
Bence çocuğa açıklayıcı bi cevap verin arkadaşlar, öğrenmek için sormuş madem, hevesi kaçmasın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)