aibicim üstüne tıklayınca büyüyor
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
evet gözden kaçmış, ama asıl karlı zamanında isterim resimleri
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hocam kış gelsin çekeriz
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
hiç böyle bir evim olmadı
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
Hani kar nerdee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hocam haziranın sonunda ne yazıkki kar yağdıramıyorum ancak o kadar istiyorsanız kışı bekleyeceksiniz
[/B]
sağol o fotolar için ben garajın çatısına tırmandım
[/B]
Işıkların üst tarafında biyerler olmalı.
bursayı biliyorsun galiba teleferik çamlık parkının hemen altı
[/B]
Aaa sen nerde oturuyon bende teleferikteyim , hemen okulun yani benim ev (gülsen çk)
hocam benim ev sakarya sokakta çamlığın hemen altı msninin ekledim seni bir ara tam evini tarif et bi ara geleyim konuşuruz
off,burası varya tam yağmur zamannı süper olur.Saat 3-4 gibi hava kararmaya başlayınca,hafif gökgürültüsü,sonra yağmur..kahveni yapacan camdan dışarı,pff.İmrendim bak sımdı,Ne guzel yerler orlar
hemşerim(jose55) bu fotoğraf yağmurdan sonra hava açarken çekildi
yolun düşerse gel senin için yağmur yağdırırız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)