Yarın Web Messenger'ın adresi değişiyor
Reklamlar
-
29 Haziran 2009, 20:10
MSN yarın kapanıyor
Uzun süredir paralı olacak denilen MSN'e artık girilemeyecek
Web üzerinden sunulan servis (Web Messenger) son buluyor.
30 Haziran tarihinden itibaren http://webmessenger.msn.com yayın yapan Web Messenger kapatılacak.
30 Haziran'dan sonra Web Messenger kullanmak isteyenler http://people.live.com sitesine yönlendirilecek.
Alıntıdır.
Reklamlar
-
29 Haziran 2009, 20:15
zaten hiç sevemedim msn'yi genelde hep kapalı durur
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
29 Haziran 2009, 21:15
eeee ne olacak şimdi kardeşim halıl biz senınle mesajlaşamayacakmıyız uf ne uzun kelime oldu.
-
29 Haziran 2009, 21:35
-
29 Haziran 2009, 21:38
neyse ki ayda en fazla 2 saat girdiğim bir olay
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
-
29 Haziran 2009, 22:21
arkadaşlar hikaye bunlar...aldanmayın..uydurmalaaar...
haber kaynağı nedir ??? alıntı ama nerden ? uyduruk maillerden mi....
ewet kapanacak ama iranda ve diğer bazı ülkelerde.( yanılmıosam 20-30 arasında ülkede )..ülkemizde deil...
-
29 Haziran 2009, 22:32
Ramazan dostum bi çok haber sitesinde yazıyor.
http://www.haberturk.com/ekonomi/hab...kapaniyor.aspx
sadece sayfa kapanıyor. yani hotmail ismi Windows Live olduktan sonraki yeniliklerden birisi.
people.live de ne işe yarıyor anlamış değilim. giriş yaptığımda kişilere yönlendiriyor.
-
29 Haziran 2009, 22:45
başlıkta ne yazıyor ??? konuda ne yazıyor ??? ben konuyu hiiiç okumadım..."web messenger" ile "messenger ( msn )" arasında dağlar kadar fark var...
söyle anlatım,web messenger demek , bilgisayarda messenger yüklü,kurulu deilken explorer sayfası sayesinde messenger ı bilgisayara yüklemeden msn e bağlanmaktır...eğer ki messenger bilgisayarda yüklü ise hiiiçbir sorun yok demektir...msn kapanmıyor, web messenger kapanıyor....dağlar var arada..ama başlıkda ne yazıyor ????
-
29 Haziran 2009, 22:50
Super Moderator
Fotomaç manşeti olmuş bu biraz
Konunun başlığını daha açıklayıcı şekilde değiştirmekte fayda var...
-
29 Haziran 2009, 22:53
olcan138 adlı üyeden alıntı
Fotomaç manşeti olmuş bu biraz
Konunun başlığını daha açıklayıcı şekilde değiştirmekte fayda var...
haber öyle Olcan abi biz napalım bak Ramazan köpürdü bana kızdı
-
29 Haziran 2009, 22:54
işte modluk budur....
teşekkürler...
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
haber öyle Olcan abi biz napalım
bak Ramazan köpürdü bana kızdı
aaa kardeşim ne demek..ben kimseye kızamam..sadece açıkladım..yalan yanlış haber yapıolar dikkat çekmek için..millet de sonra abuk zubuk mailler yazıp msn de kim var kim yok yazıp yolluo yok kapanacak yok paralı olcak..
-
29 Haziran 2009, 22:57
Super Moderator
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
haber öyle Olcan abi biz napalım
bak Ramazan köpürdü bana kızdı
Aslında mantıksız da değil, içerikten kat kat daha fazla dikkat çekiyor mu, çekiyor..
ıRamazan adlı üyeden alıntı
işte modluk budur....
teşekkürler...
Teveccühünüz...
Afiyet olsun..
-
29 Haziran 2009, 23:16
Sizin kullandığınız mesenger msn mesenger web mesenger deıl yanlış anlıyorsunuz Yani msn mesengerı kullanmaya devam edicez...
-
29 Haziran 2009, 23:36
Gebzelilik budur..
-
30 Haziran 2009, 00:22
Kim neyi kapatıyo,neden kapatıyo yaaa?Durup durup değiştirmesin bişeyleri,ne alıp veremedikleri var bu teknoloji ile...
[COLOR="Navy"][B][I]Am I, a part of the cure?
Or am I part of the disease? [/I][/B][/COLOR] :silent:
-
30 Haziran 2009, 00:52
coldplay adlı üyeden alıntı
Kim neyi kapatıyo,neden kapatıyo yaaa?Durup durup değiştirmesin bişeyleri,ne alıp veremedikleri var bu teknoloji ile...
Katılıyorum sana..
-
30 Haziran 2009, 00:56
[COLOR="Navy"][B][I]Am I, a part of the cure?
Or am I part of the disease? [/I][/B][/COLOR] :silent:
-
30 Haziran 2009, 00:56
ŞU kadar kişiye gönderirseniz bu haberi sizinki kapanmayacak
İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:
-
30 Haziran 2009, 12:54
ıRamazan adlı üyeden alıntı
başlıkta ne yazıyor ??? konuda ne yazıyor ??? ben konuyu hiiiç okumadım..."web messenger" ile "messenger ( msn )" arasında dağlar kadar fark var...
söyle anlatım,web messenger demek , bilgisayarda messenger yüklü,kurulu deilken explorer sayfası sayesinde messenger ı bilgisayara yüklemeden msn e bağlanmaktır...eğer ki messenger bilgisayarda yüklü ise hiiiçbir sorun yok demektir...msn kapanmıyor, web messenger kapanıyor....dağlar var arada..ama başlıkda ne yazıyor ????
açıklayıcı oldu teşekkür ederim
-
30 Haziran 2009, 23:53
milyonlarca insanın kullandığı sohbet aracını kapatıp piyasayı başkasına kaptırırmı bunlar.uyanık insan bunlar kaz gelen yerden tavuğu esirgemezler.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler