Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Çok acil mürekkep lekesi

REKLAM ALANI
    musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı G.BEREKET adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok abilerim zaten ukala biri değilim daha 17 yaşındayım ama aklı başında biriyim gidicez arkadaşla 3 gün kafa dinleyip gelicez şımarıpta başımıza kötü bir hal getirecek durum yok gittiğimiz yer o kadar kötü bir yer değil neyse halledicez artık.

Bu arada cif+sıcak su+ sünger kazıdım bayağı işe yaradı azıcık kaldı akşama 1 kez daha yıkayacağım ama ellerim çok kötü acıyor yanıyor kafam acıyor bilgisayar kasasına kafa attım yumrukladım duvarı parmaklarda mosmor şişti mahvoldum.
    Akılsız başın cezasını eller çekermiş..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda cbr 125 portakal : )
    Elbiseler için çiğ sütün işe yaradığını duymuştum ama hiç denemedim halı için aynı şeyle geçerlimibilmiyorum, istersen bir dene, olmadı internetten arattır. Ellerinde kolonya işe yarıyor bende arasıra olur mürekkep lekesi, bir dene...

Keşke buraya sergilediğin davranışlarını yazmasaydın, yaşım 28, evli olmadığım için ailemle kalıyorum; Bende bazen şehir dışına çıkacak olsam ailem tedirgin oluyor ve çok nasihat ediyor. Ailenin izin vermemesi normal birşey sen sadece yumuşak bir dille ısrar et, sonunda kazanacağından eminim.

Annenden özür dilemelisin, kanımca!
    İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:

Cevaplar için teşekkürler bakalım anlaşacağız evdekilerle.

Kasada sanırsam hasar yok duvardada yok halıda var işte benimde kafada ellerde var neyse çok şey var da beni tutuklattırırsınız diye yazmıyorum evden 1 poşet çöp çıktı kırıdklarım

tasarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LX 150
    Alıntı G.BEREKET adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cevaplar için teşekkürler bakalım anlaşacağız evdekilerle.

Kasada sanırsam hasar yok duvardada yok halıda var işte benimde kafada ellerde var neyse çok şey var da beni tutuklattırırsınız diye yazmıyorum evden 1 poşet çöp çıktı kırıdklarım

İyi bir cezayı haketmişsinhatanın farkındaysan sorun yok,bu gibi durumlarda daha sakin olmanı öneririm...
    ..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..

Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

Babam yarın sabah evde naneyi yedik

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler