süpersin canım ya.ben yokken döktürüosun gördüğüm kadarıyla.eğlenceli bi yazı olmuşş!
süpersin canım ya.ben yokken döktürüosun gördüğüm kadarıyla.eğlenceli bi yazı olmuşş!
sevgili karakız sağol...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Rüya Kız rüya değil arkadaşlar buna emin olun! Ama siz bulduğunuzda değerini bilin...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
her zaman harbi kızı seçerim
şu anda bi tane kız arkadaşım var böyle
ama arkadaşım
belkide arkadaş olmam daha iyi
kimseyle konuşmadığım şeyleri konuşuyorum
çok eğleniriz
forumdan tanıştım
gece aptal aptal msjlar atarız
baktım baktım hiçbirine uyduramadım yaa bnde mi var bilmem
insan kendine objektif bakamıo galiba ya da bn bakamıorum
biri koyacak teşhisiii heralldee bana kalırsaaaaaaa
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Abi bu 5 harften oluşan kelime = kadın. böyle sınıflandırılamaz. Bi ton farklı türü, cinsi olup çoğunluğu başımızı ağrıtır. Evlenen hem cinslerimizden nedense "aman evlenmeyin kardeşim" nasihatlarını çok dinleriz. Sanırım anlaşılmıştır.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
hayır anlaşılamadııı..... genelleme yapmayalım mıı__?? yapalım mııı__??Makine adlı üyeden alıntı
karar verr.............
sadece sen hemcinslerinden duymuosun o sözleri
biz dee duyuyoruzzz.......
ama o rüya kızı bulmaksa niyetin bu kafayla çok beklersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sanırım anlaşılmıştırrr
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
karakız saol uğraşmışsın üşenmemişsin araştırmış copy paste yapmışsın emeklerin için saolda bunları bilmeyen yoktur heralde genede güzel
Acımadıki, acımadıki
Arkadaşlar konunun dışına çıkmamaya özen gösterelim, özelliklede kişisel atışmalar yapmayalım lütfen. Burası bir IRC platformu değil...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
tesekkurler... sen hangisi oldugunu dusunuyorsun ?? : )
f85tr adlı üyeden alıntı
walla kendimi ben bu katagorilerden herhangi birisine koyamam takdir edersin ki bunlara başka birirsi karar verebilir
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
offfffff offfffffff karşıma bi rüya kız çıkmadıda gitti...içmekk lazım(yanında fıstıkk.)
Bayanlar için anlatılanların hepsi bu kadarmı..Ben yazmaya kalksam forum köşesi yetmez.Hatta ve hatta sunucunun kapasitesi yetmez..Ana biraz abarttıkmı ne
kopekbalıklarından daha cok cesit var burda bi kac tane konmus.onlarlada olmuyo onlarsızda.dunya iste cekeceksin.
rüya kızla karşılaşmak uğruna hayatının sonuna dek yalnız kalma riskini göze alabilecek birisi var mı? (Günümüz şartlarında zor , günümüz şartlarını biz oluşturuyoruz aslında , dünyada çok fazla insan var)
yanlısa dusmeyin.bir cicekle bahar gecmez.bu tur durumlar icin ortaya bi karısık yaptırıp yanında rakıyla demlenceksiniz.
Turk kizimi illallah, dusmanimin basima vermesin
[b]***BIR GUN BENDE ESECEGIM...[/b]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)