Bak Postacı Geliyorrr. . (PTT Kargo buraya:)
Reklamlar
-
18 Haziran 2009, 16:13
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
-
18 Haziran 2009, 16:15
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Saat 22 den sonra aradınız len o zaman ben pijamaları giymiştim
sende erkecisin kardeşim...bizim için hayat o saatten sonra başlıyo....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:14 PM ----------
Nerden haberin oldu.???
kendim direk oraya gittim...nasıl olsa biri vardır diye
sen salı günü dememişmiydin çarşamba toplanırız diye...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
18 Haziran 2009, 16:16
Akileos adlı üyeden alıntı
sende erkecisin kardeşim...bizim için hayat o saatten sonra başlıyo....
Len ben herkezi erkenden arıyorum toplanma var diye
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
18 Haziran 2009, 16:17
hell24 adlı üyeden alıntı
benim teli bilmiyorsan daha bişi demiyorum...
bu sitede en kolay ulaşıcan adam benim...
Ulaşmak mesele değil cem sana her yönden ulaşılır.
Hala bir şey anlayabilmiş değilim Cem ...
İnşallah yarına kadar TAŞlaşmam ....
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
18 Haziran 2009, 16:18
hanedan12 adlı üyeden alıntı
Ulaşmak mesele değil cem
sana her yönden ulaşılır.
Hala bir şey anlayabilmiş değilim Cem ...
İnşallah yarına kadar TAŞlaşmam ....
boşver ismail bu saate kadar anlamadıysan zaten yarın gel sıfırdan başlıyalım...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
18 Haziran 2009, 16:26
boşver ismail bu saate kadar anlamadıysan zaten yarın gel sıfırdan başlıyalım...
Uyh darlandım ....
Terledim .....
Bir yerlerim şişti...
...
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
18 Haziran 2009, 16:29
Len ben herkezi erkenden arıyorum toplanma var diye
iyide bizde buluştuğumuz zaman aradık seni canım...benim.. o saatte oradaydık...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 PM ----------
ismailin rodajı uzun sürüyo cem ben traşlıcam onu....
-
18 Haziran 2009, 16:36
iyide bizde buluştuğumuz zaman aradık seni canım...benim.. o saatte oradaydık...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 PM ----------
ismailin rodajı uzun sürüyo cem ben traşlıcam onu....
yola çıkarken aricaksınız olum...
özrünüz kabahatinizden büyük lan...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:31 PM ----------
Uyh darlandım ....
Terledim .....
Bir yerlerim şişti...
...
kapatalım bu konuları...
burası yeri değil çünkü arkadaşlar...
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
-
18 Haziran 2009, 16:38
Yola çıktıktan sonra arıyacaz.
Dicezki"Cem biz marmara ereğlisindeyiz geliyonmu"...
hay aksi nan senin yüzünden işim aksadı ...
Sakın 6 patları unutayım deme ...
"Artık altımı patlar üstümü bakacaz. "
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:37 PM ----------
kapatalım bu konuları...
burası yeri değil çünkü arkadaşlar...
Yakın zamanda beyoğluna çıkalım o zaman
Cem
Organizasyonu hızlı yap ...
Plak takıldı Cem ... LAZlık yok ama Laz damarım tuttu
-
18 Haziran 2009, 16:43
Yola çıktıktan sonra arıyacaz.
Dicezki"Cem biz marmara ereğlisindeyiz geliyonmu"...
hay aksi nan senin yüzünden işim aksadı ...
Sakın 6 patları unutayım deme ...
"Artık altımı patlar üstümü bakacaz. "
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:37 PM ----------
Yakın zamanda beyoğluna çıkalım o zaman
Cem
Organizasyonu hızlı yap ...
Plak takıldı Cem ... LAZlık yok ama Laz damarım tuttu
hızlı organizasyon yapıp değerli dostlarımı unutucama yavaş yavaş yaparım herkezin gönlünü yaparım...
-
18 Haziran 2009, 16:44
[QUOTE=hell24;1636095]yola çıkarken aricaksınız olum...
özrünüz kabahatinizden büyük lan...[COLOR="Silver"]
ya hacı benim motorun frenlerini cilalmışım tutmuyodu benim aptallığım...arkadaşla gezerken...bi park yapalım belki birileri vardır diye baktım bizimkiler orada....neden aklıma geldi dersen bu korkut var ya bizim delüüüü...biz salı akşamı emrenin işe girişi sebebine parti verelim ufak tefek pasta keselim dedik..bu akşam çalışıyorum yarın taplanalım dedi....senin için yarın da burada oluruz...dedik..ben sadece bu lafın üzerine oraya gittim ...bu da çizgili pijamalarını giymiş yatmış......
ben de baktım orada yok bi arim dedim kötümü etmişim.....ben zaten o saatte oradaydım daha önce nasıl arim...
anlatabildimmi uzun oldu ama idare et...sen pazar için bi cevap vermedin onu bekliyorum.....
-
18 Haziran 2009, 16:45
:cherry: :cherry: :cherry:
-
18 Haziran 2009, 16:50
[QUOTE=Akileos;1636112]
ya hacı benim motorun frenlerini cilalmışım tutmuyodu benim aptallığım...arkadaşla gezerken...bi park yapalım belki birileri vardır diye baktım bizimkiler orada....neden aklıma geldi dersen bu korkut var ya bizim delüüüü...biz salı akşamı emrenin işe girişi sebebine parti verelim ufak tefek pasta keselim dedik..bu akşam çalışıyorum yarın taplanalım dedi....senin için yarın da burada oluruz...dedik..ben sadece bu lafın üzerine oraya gittim ...bu da çizgili pijamalarını giymiş yatmış......
ben de baktım orada yok bi arim dedim kötümü etmişim.....ben zaten o saatte oradaydım daha önce nasıl arim...
anlatabildimmi uzun oldu ama idare et...sen pazar için bi cevap vermedin onu bekliyorum.....
pazar deniz yalan olur....
-
18 Haziran 2009, 16:51
[QUOTE=Akileos;1636112]
Len sana bir şey diyen varmı sen beni her zaman arıyorsun.aksini falan söylemedim canım benim
-
18 Haziran 2009, 16:52
[QUOTE=korkut 250;1636127]
Len sana bir şey diyen varmı sen beni her zaman arıyorsun.aksini falan söylemedim
canım benim
bırak korkut bunların hepsi aynı...
-
18 Haziran 2009, 16:54
-
18 Haziran 2009, 16:55
[QUOTE=hell24;1636122]
pazar deniz yalan olur....
İyi o zaman .
Bende birine teslim edeyim mangalı....
-
[QUOTE=Akileos;1636132][QUOTE=hell24;1636122]
gönül ister hep beraber olalım....sen bilrsin kardeşim..cuma akşamı deneriz şansımızı...
olmadı bi film çekeriz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 PM ----------
cuma akşamı bakarız emel....
-
[QUOTE=hell24;1636130]
bırak korkut bunların hepsi aynı...
Akilos arıyor şimdik inkar etmek yanlış olur birde apaçi arıyor.
-
[QUOTE=Akileos;1636132][QUOTE=hell24;1636122]
gönül ister hep beraber olalım....sen bilrsin kardeşim..cuma akşamı deneriz şansımızı...
olmadı bi film çekeriz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 PM ----------
SApanca ne olacak korkut ...demedi demee sonra.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler