Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

istanbulda yaşam

REKLAM ALANI
    Mr-Metal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar bu yıl eylül ayında mimar sinan üniversitesinin sınavına gireceğim.. (eğer hacettepe ile çakışmazsa)

benim öğrenmek istediğim istanbuldaki yaşam koşulları.. yani burada 4 kişi, şehirmerkezine 20 km uzaklıkta (batıkentte) 140 m2 bir evde 300 milyon kira ile oturuyoruz... yiyecek masrafı bilmemne de işin içine giriyor tabi... günlük en aşşağı git-gel 1500 yol parası da veriyorum.. gezme -tozma giderleri dışında benim gibi bir adamın, istanbulda yaşamamasrafı ve şansı! ne kadardır..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

hocam burası istanbul , eğer istemiyorsan yaşamassın ama malum hayat koşulları herkezin aynı derdi var ama bir yere kadar

leto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var ama markasını yazmak istemiyor artık.....
    istanbul tabi biraz pahalı bir kent yaşamak zordur acıkcası burada gezmeye tozmaya gece alemine dalmaya kalkarsan hiçbirşey yetmez yani kendini ona göre kısacaksın..
    Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...

Masraf olarak Ankara'dan büyük bi fark olacağını zannetmiyorum. Tüketim maddelerinin fiyatlarında pek bi fark yok.. Yani İstanbul'da pek zorlanacağını sanmıyorum.
    Ama gelince sağı solu öğrenmen lazım tabi..
    İstanbulda yaşayıp ta tamamını bilen pek az insan vardır aslında...
    Yeniyim.. €aktrmayn :) ...

Mr-Metal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya olay şu, bizim işin piyasası istanbulda... (iç mimari, grafik)
    burada o kadar zengin insan yok, olsa olsa sitelere iş yapıyorsunuz, onlar da paranızı vermiyorlar genelede....

yani benim her şekilde istanbula göçmem lazım fakat, üniaversite hayatı o tarafta çekilir mi??? öyle çok gezen bi adam değilim ama eğlenmek için elbette arada bir çıkacağım.. hani gezmek tozmak sorun değil ama ne biliyim işte, istanbuldan cayıp ankaraya dönmek te var işin ucunda!!

Zerocool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motosiklet,˜nternet,Programlama
    Yok bizim kuzen geldi ankaradan şimdi buraya çok alıştı oraya dönemiyor küçük geliyor Ankara. Burası Ankara ile karşılaştırdığında bayağı düzensiz ve gelince çin seddinden sonra uzaydan görülebilen ikinnci yapı olan İstanbul Büyük şehir belediyesi yol çukurları ile karşılaşıcaksın. Geçen gün bir japon grubu fotoğraf çekiyordu
    ˜brahim Tarm
    XLR 125
    Maslak/˜stanbul

Motosikleti
    yamaha FZR '94
    muahahhhhhaaa
    racing racing ve racing.............

hasancihatörter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Takamine C 100 Cut a Way.

İstanbul...İnsanbul

Şunu gayet açık yüreklilikle söylemek gerekirse, mesleğinden dolayı 100 e yakın Ülke gezmiş biri olarak: İstanbul Dünyanın yaşanması en zor şehri ve Ülkemiz en zor Ülkesi....ama başka Türkiye yok...İyiler kötülere uymasın yeter.

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı hasancihatörter adlı üyeden alıntı
    Şunu gayet açık yüreklilikle söylemek gerekirse, mesleğinden dolayı 100 e yakın Ülke gezmiş biri olarak: İstanbul Dünyanın yaşanması en zor şehri ve Ülkemiz en zor Ülkesi....ama başka Türkiye yok...İyiler kötülere uymasın yeter.

abijm helal walla.. iki yıl önceki başlığı hortlatmışsın..
    CBR 600F Honda,

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    ohaaa 2 yılıık baslıkmı dedıznızz
    cok duygulandım bı anda kucuklugumu hatırladım
    Yeni yine yeniden

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler