baba sen ne matrak bir adammışsın yaw boyatmadan ben de deneyebilirmiyimredpepper adlı üyeden alıntı
baba sen ne matrak bir adammışsın yaw boyatmadan ben de deneyebilirmiyimredpepper adlı üyeden alıntı
boya değil önemli olan baba fren fren önce fren yapılsın sonra tüm tayfa bineceğiz
evet ben de denemek istiyorum.yanlız freni yaptırmanızı rica ediyorum.
bana geçmiş olsun diyen yok mu ya çarpılan kişi de benim . valla iyi uçtuk ha. arkamdan vızzzzzzz diye bir ses duydum ve kendimi yerde sürükleniyorken buldum ve nolduğunu anlamadım. sol bacağım kaval kemiği şişti, yerde sürüklenirken eldiven takmadığım için avuç içi delindi. kasktan başka hiçbir koruma takmamama rağmen iyi atlattığımı düşünüyorum. KORUMA ŞART
hafta sonuna kadar iyileş kanka daha binilecek çok motor kırılacak çok çanak gidilecek çok yer var ve bundan sonraki her gezide ben vize uygulayacağım motorlara far fren kontrolu yapacak yola uygun raporu vereceğim son olarakta kurbanı beklemeden bir kurban keselim grup adına NAZAR VAR NAZAR
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ben appriliayı denemesem de olur. bugün denediğim gilera yetti de arttı
geberdim gülmekten bizim gurubun kazası bile böle allah beterinden saklasın
geçmiş olsun
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
kenan bey arka fren yok alışık değilsin binme istersen dediğimde böyle demiyordun ama ayrıca o yolda el frenide olsa durmazdı haksızmıyım zemin hep mıcırdıredpepper demiş ki:
kardeşim sana acil şifalar diliyorum hemen iyileşte motoru boyatmadan önce birdaha dene istersen.
boyattıktan sonra birsaha vermem haberin olsun
aşk olsun zaten sen arka freni yaptırmadan ben binmem sokakta bulmadım ben canımı baba sende binme ben sana ders olsun ne olacağını gör diye yaptım kıymetini bil
Kazaya karışan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
one way sana da gelince aç bir forum arkadan bir rs 125 carptı ne oldugunu anlayamadım diye sana da geçmiş olsun diyelim
geçmiş olsun erkancım nasılsın dua et arkadan çarpan rs125 ti hayabusa olsa ..............
ben en iyisi iki italyanın çarpışması diye bir topik açayımone way sana da gelince aç bir forum arkadan bir rs 125 carptı ne oldugunu anlayamadım diye sana da geçmiş olsun diyelim
şaka maka gülüp duruyoruz ama okuyan arkadaşlar gırgırına bir kaza sanacak. valla bir motor arkadan 100 km hızla çarpınca hiç de gırgırına bir kaza olmuyor yerde yaklaşık 50 mt sürüklendik sonuçta
one way mabadında rs 125 yazıyormuş gören arkadaşlar öyle diyor ben onların yalancısıyım ama merak ettim ilk toplantıda bakmam lazım ( GEÇMİŞ OLSUN ) ALLAH beterinden korusun jinlun 150 de yazabilirdi yada elegans 250 yeni motorun hayırlı olsun
CENGOMOTO
aaaa valla kusura bakma kanka unuttum ben tebrik etmeyi bak iyi dost insanı mal sahibi yaparmış yeni gıleran hayırlı uğurlu olsun
17 yıllık şöförlük hayatımda araba motor dahil ilk kazam oldu, ama bana dokunan arkamdan çarpılması oldu, ilk kazam böyle olmamalıydı
ilkler çok önemlidir ama kader işte kaza kaçınılmazsa zevk almaya çalışmalı
CENGOMOTO
dayanamadım napiim arkadan çok hoşsun itiraf edeyim........
cengiz ayıp oluyor ama o deyimin türkçe mealini herkes biliyor
kenan sen arkadan her hoş gördüğüne böyle vurursan şaftı maftı kırarsın ona göre, sonra da vuracak ortamın olmaz bidaha
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)