Hayata nasıl tutunursunuz..
Reklamlar
-
13 Haziran 2009, 16:00
Sabırla
Siz hayata istikrar ve sabırla bağlanmışsınız. Ne olursa olsun vaz geçmeyerek, kolay kolay adımları ve amaçları değiştirmeyerek, sabrederek başarıya ulaşılabileceğine kanaat getirmişsiniz. Bu nedenle tüm başarısızlıklar, yenilgiler geçici sizin için. Özellikle de haklılığınızdan hiç şüphe duymadığınızda, eninde sonunda sizin dediğinizin olacağını biliyor ve o anı beklerken de yaşamaya devam ediyorsunuz. Sabır ipiniz o kadar sağlam ve esnek ki, sonsuza kadar esneyebilir ve kopması için de ancak onu sizin kesmeniz gerekir. Kişiliğinizin bunca sağlam, kararlarınızın bunca net olması birazcık ürkütücü olabiliyor çevrenizdekiler için. Ama hayata tutunmak için bir sebebe ihtiyaç duyduklarında sizin yaptıklarınızı örnek almadan da edemiyorlar
bana da bu çıktı. kısmen doğru ama ben eskisi kadar sabırlı değilim ki? neyse gompütür'den daha mı iyi bilecez?
Reklamlar
-
13 Haziran 2009, 17:07
ben böyle hayatın ta........com.tr
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
13 Haziran 2009, 17:35
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
13 Haziran 2009, 17:36
ugurapay adlı üyeden alıntı
Sana ne cıktı
Bana bakacak iyi bir deli doktoru varmı musti
musti baksın sana abii kimse onun eline su dökemez
-
14 Haziran 2009, 13:11
Sabırla
Siz hayata istikrar ve sabırla bağlanmışsınız. Ne olursa olsun vaz geçmeyerek, kolay kolay adımları ve amaçları değiştirmeyerek, sabrederek başarıya ulaşılabileceğine kanaat getirmişsiniz. Bu nedenle tüm başarısızlıklar, yenilgiler geçici sizin için. Özellikle de haklılığınızdan hiç şüphe duymadığınızda, eninde sonunda sizin dediğinizin olacağını biliyor ve o anı beklerken de yaşamaya devam ediyorsunuz. Sabır ipiniz o kadar sağlam ve esnek ki, sonsuza kadar esneyebilir ve kopması için de ancak onu sizin kesmeniz gerekir. Kişiliğinizin bunca sağlam, kararlarınızın bunca net olması birazcık ürkütücü olabiliyor çevrenizdekiler için. Ama hayata tutunmak için bir sebebe ihtiyaç duyduklarında sizin yaptıklarınızı örnek almadan da edemiyorlar.
.............................
AHA BU DA BEN MİŞİM????
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
15 Haziran 2009, 04:17
Ben hayatı sağ elimle tutuyorum. Diğer elim dolu oluyo zaten
- Sabırla -
Siz hayata istikrar ve sabırla bağlanmışsınız. Ne olursa olsun vaz geçmeyerek, kolay kolay adımları ve amaçları değiştirmeyerek, sabrederek başarıya ulaşılabileceğine kanaat getirmişsiniz. Bu nedenle tüm başarısızlıklar, yenilgiler geçici sizin için. Özellikle de haklılığınızdan hiç şüphe duymadığınızda, eninde sonunda sizin dediğinizin olacağını biliyor ve o anı beklerken de yaşamaya devam ediyorsunuz. Sabır ipiniz o kadar sağlam ve esnek ki, sonsuza kadar esneyebilir ve kopması için de ancak onu sizin kesmeniz gerekir. Kişiliğinizin bunca sağlam, kararlarınızın bunca net olması birazcık ürkütücü olabiliyor çevrenizdekiler için. Ama hayata tutunmak için bir sebebe ihtiyaç duyduklarında sizin yaptıklarınızı örnek almadan da edemiyorlar.
-
15 Haziran 2009, 10:05
musti sana hayata tutunman için birini buldumm sıkı tut kaçmasın bulamassın bidaha
-
15 Haziran 2009, 10:50
-
15 Haziran 2009, 11:24
idirr idirr uğur aga ses çıkarma. anca bu paklar mustiyi
-
15 Haziran 2009, 11:25
-
15 Haziran 2009, 20:27
[B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler