kardeş
güzel yazmışsın ama ben yeterince anlamıyorum, motor kısmının, bir kısmı hariç, her şeyini anlıyorum, ama asıl önemli olan motorun, iç kısmını anlamıyorum, geçen balatayı değiştireyim dedim
ayak marşı komple çıktı takamadım, daha doğrusu zorlamak istemedim, biraz denedim olmadı, bende başka ustaya götürdüm, kardeş başıma gelenleri yazsam, gülermisin, ağlarmısın, araba ve motor ustalarından çektiğimi bir ben bilirim, bir de ALLAH bilir, kısaca anlatayım, arabamın frenine basınca tepme yapıyordu ,servise gittik, ön disktir dedi, ben dedimki inceledim, arka kampanadan yapıyor, giderken el frenini hafif çekince titriyor, aaa olurmu şef ya bilgiçlik yapacak, 3 kere gidip geldik, ön diskleri ,ön balataları, değiştirdi, yapamadı, en sonunda dediğime geldi, arka kampana değişince olay çözüldü
tabi arada 3.4 kere gidildi ve değiştirmeler oldu, birde yetkili servis, garantili ama ukala işte sonra motoruma 3.4 kere subap ayarı yapıldı bir türlü yapamadılar, son usta hariç, bir gün küçük motorla ilgilenmiyorum dediler, bir gün yanlış parçaları değiştirdiler, bazen sorunları bulamadılar, gene mt forum sayesinde bulup söyledik, daha neler neler
her ustayı kasdetmiyorum ama çoğu insanımız gibi bu işlerdeki ilgili insanlarda, maddiyat için, müşteri memnuniyetiymiş, esnaflıkmış yok gibi, dediğim gibi herkesi kasdetmiyorum, ama çoğusu sorunlu, neyse uzatmayayım, kısmet dükkan bakıyorum, güzel birde kalfa, usta bulursam açıcam, bakalım hem dürüst, hemde uygun fiyata yapıcaz, yedek parçada koyarız, sonra hayırlısı işte ,başıma onlarca gelenlerden sadece bir kaçını yazdım
birde her ustayı kasdetmiyorum üstüne alınmasın sağlam ustalar ,