azuahhaha kıbleye hastayım zaten oldum olası bide şu sonuncusu çok güzel elinize sağlık
azuahhaha kıbleye hastayım zaten oldum olası bide şu sonuncusu çok güzel elinize sağlık
Kask tak!
5x o ne la kızların hali bakarken tırstım
Motorda ÇİN , kızlar da ÇİN...
paylaşımınız için saolun teşekkürler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Muahahahahha yav çok güldümHani boks macı varya o çok komik yav bi kaç tanede ben ekliyim.Forrap mod luk hayırlı olsun bu arada.Bizden çekeceğin var
Gokhan2433 teşekkür ediyorum.Benim sizden çekeceğim varsa sizinde benden çekeceğiniz varUnutma ki yetki bende ehehe Kıroyum ama yetki bende der gibi oldu
Teşekkürler arkadaşlar karikatür ve resimler için.Yalnız fazla müstehcen şeyler koymazsanız iyi olur
aLıntı..
Hayatımda gördüğüm en anlamımlı ve en güzel karikatür yaLansa yaLan diyin
biraz acemice oldu ama idare eder.. maksat geyiq
AraBaya Kafa atan resimdeki adam MeteHan abimiz yapmış olmasın
MeteHan abimim sevgilerle çunku enteresan olaylar hep onun başının altından çıkıyor hatırlayın Motora secdesi gibi
offf offf o terzinin makinası çalınmış ya arkadaşlar işte oresim denizli tren istasyonu karşısı garanti şubesinin karşısıdır
sonuncular manyak
selçuk erdem karikatürleri favorim.geniş bi zamanımda eklemeye çalışrım üç beş tane
cem uzan vaatleri çok komik olmuş
Galatasaray Feneri kadıköyde yenecek,yok daha neler
Fotoğraflar süper...
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Mevzu söyle.
Resimdeki arkadas motorlu tasitlar vergisini ödemek için ne gerektigini soruyor bankaya;
Görevli de sadece plaka yeter diyor.
Üstat geregini yapip, plakayi söküp getiriyor.
Dogal olarak banka gôrevlisi de abi gözünün yagini yiyeyim bir poz ver facebooka koayacam demis herhalde.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)