6.sınıfa giden kız kardesimin yaptıgı karakalem mondial zat 150.Bence gayet hoş duruyor.Sizinlede paylaşmak istedim.6. sınıfa gidiyor hataları gözardı edelim lütfen
http://img4.imageshack.us/img4/5008/grnt004rqf.jpg
6.sınıfa giden kız kardesimin yaptıgı karakalem mondial zat 150.Bence gayet hoş duruyor.Sizinlede paylaşmak istedim.6. sınıfa gidiyor hataları gözardı edelim lütfen
http://img4.imageshack.us/img4/5008/grnt004rqf.jpg
Mondial zat 150 ' ımı sattım , Suan MCT250 :)
hiç fena değil bence.. alt yapıdan motorcu yetişiyo galiba
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
Kıyamam,çabalamış yapmış elinden geleni Hevesini kırmayın,ilerletir kesin
bunu çizemeyenlerde var.
emegine saglık..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
aynen öyle hocam yetişiyor motor hastası oda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 PM ----------
Destekliyoruz elimizden geleni yapıyorus teşekkürler .. İlerleticeğine inanıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 PM ----------
Saol hocam Aynen öyle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:49 PM ----------
Katılıyorum başta ben uğrastı baya kızcagız
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
6. yaşında bi çocuk için harika bence hiç bir ayrıntıyı kaçırmamış maşallah
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
hocam 6.sınıfta 6 yaşında değil bunu belirtmek istedim Teşekkürler yorumun için...
bravo. umarım bu konudaki yerteneğini geliştirir; gelecekte bir tasarımcı olma yolunda ilerler.
eğer 6. sınıfa gidiyor ve bunu çiziyorsa ressam bi kardeşin olabilir.. çok güzel bu yaşta birinini bunu çizmesi..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Mt ailesinin tebriklerini ilet.Kardeşine sbs de başarılar dilerim
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
saol kardesim bakalım böyle giderse olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:39 PM ----------
Çok teşekkr ederim saolasın haftaya giricek bakalım sınava hayırlısı ..Düşünceniz yeter ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:40 PM ----------
Üzerinde Biraz Daha çalışıyor Yenisini ekliyeceğim yakında ....................
Zat 150 den daha iyi olmuş bence teknisyen olsun :D
Bravo gayet başarılı, başka motorlarda çizsin, belki ilerde kendi bile motor tasarlar
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
o ruhu gördüm ben bence kardeşine maddi manevi destek ver
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)