yav arkadaşlar şimdi morpheus arkadaşımdan duydum...haberi olan varmı...er-5 iyle bariyerlere çarpış...kan kaybından ölmüş arkadaşımız...
http://www.motordelisi.com/modules.p...t=17780#322296
zor be abi..allahtan rahmet...sevenlerine sabır...
yav arkadaşlar şimdi morpheus arkadaşımdan duydum...haberi olan varmı...er-5 iyle bariyerlere çarpış...kan kaybından ölmüş arkadaşımız...
http://www.motordelisi.com/modules.p...t=17780#322296
zor be abi..allahtan rahmet...sevenlerine sabır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Allah'tan rahmet, kalanlara sabir dilerim...
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
allah rahmet eylesin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Mekanı cennet olsun.Motor kazası haberini alınca öyle canım sıkılıyor ki sanki çok yakınımı kaybetmiş gibi oluyorum yaa
Başımız sağolsun.Kendisini tanımasamda yazılarını okuyordum.Gene de çok üzüldüm.Çünkü sonuçta aynı yollardan geçiyoruz.Zaten şurda kaç kişiyiz motor aleminde üzüldüm.İnsanı korkutuyor gerçekten bunlar motoru bırakasım geliyor.AMA BU BİR TUTKU.
Tanrı rahmet eylesin.Lütfen dikkatli olun.
Buda Selman arkadaşımızın resmi ve motoru:
Allah rahmet eylesin, yakınlarının başı sağ olsun, böyle haberler duyunca dua etmekten başkada yapabileceğimiz birşey kalmıyor çağresiz, inanın yüreğimden bi parça kopuyor sanki, tüylerim diken diken oluyor, bir anda soğuyuveriyorum şu motordan ama kanıma işlemiş bikere vazgeçemiyorum şu kahrolası motor sevdasından.
Hepimiz üzüldük ama elden bişey gelmez allah rahmet eylesin
DURUŞUNA KIZLAR, GİDİŞİNE YOLLAR HAYRAN !!!!!!!!!!!!!
\"AYAR İYİMİ\"
yazık olmuş.allah rahmet eylesin.
Tanımıyorum ama böyle haberleri duyunca sıkılıyor çok üzülüyorum bırakamıyorum lanet olasıcayı tutku yapıştı iki yakama .. Nur içinde yatsın ..
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
ALLAH rahmet eylesin
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Allah rahmet eylesin. Allah cümlemizi korusun. Daha da dikkat edelim arkadaşlar.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)