m.d. yi bu haberle tanıdım hiç üşenmedim 18 sayfa vefat haberini tek tek okudum çok kötü oldum yaa, Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin, Alah cümlemizi korusun...
m.d. yi bu haberle tanıdım hiç üşenmedim 18 sayfa vefat haberini tek tek okudum çok kötü oldum yaa, Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin, Alah cümlemizi korusun...
Allah rahmet eylesin,Geride kalanlara Allah sabır versin. Çok üzüldüm ya,moral de 0 oldu şimdi Nasıl olmuş acaba olay sıkıştırma vs var mı acaba?yoksa kaymış mı?bilen var mı arkadaşlar?
gaza gelme;kaza gelmesin
aLLah rahmet eyLesin,aiLesine sabırLar.Bu işin şakası yok arkadaşLar,gazLamaya merakLı arkadaşLar Lafım size...
Arkadaşlar m.d.de 19 sayfa forum var hakkında.Şimdi bitirdim okumayı.Pırıl pırıl gençmiş yazık.1.Köprüden kadıköye gidişte acıbadem köprüsünü geçince olmuş diyorlar.Büyük motorunu satmış,scooter'a biniyormuş.Bariyerlere vurmuş,farkedilmemiş,kan kaybından ölmüş diyorlar.Düz yolda nasıl vurmuş bilinmiyor,birisi de vurup kaçmış olabilir diyorlar.Bilginize...
gaza gelme;kaza gelmesin
Allah rahmet eylesin. Gözlerim doldu blki biraz alkollüyüm ama genç insanların vefatını duyunca hep tüylerim diken diken olur. Günüm ne çok erken ne de çok geç gelsin inşallah. Allah rahmet eylesin.
Sadobey
Allah rhmet eylesin
mekani cennet olsun kabri nurla dolsun
Allah ailesine sabir selamet versin
eger bu kazada suclu bi araba ise allah onunda cezasini versin
arkadaslar boylelikle birseyi anlamamiz gerekiyor ölümün nezaman ve nerde gelecegi belli degil ona gore yasamaliyiz.....
bugünün gazetesinden savaş ay'ın bu olayla iligli olarak " motosiklet ve sürat tutkusu ölüm getirdi" başlığı altında bir haberi yayınlanmış. sağolsun md'deki insanlar benden önce davranıp e-postayı yollamışlar bile savaş abi'ye.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)