abi bide neresi güzel biliyomosun +1 lere para almıyo yani artçı beleş
daha ne olsun
abi bide neresi güzel biliyomosun +1 lere para almıyo yani artçı beleş
daha ne olsun
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
eee gelenler kendini listeye eklesin bakalım manuel bir biçimde haydı derin mt buyrun
1. E-M-R-E
2. B-A-N-U
3. ?
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
1 emre
2.banu
3 oglumve ben
4.
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
ticket geçiyor mu
[COLOR="RoyalBlue"][B]Herşey buraya kadarmış...[/B][/COLOR]
KYCD ve ben gelemeyiz... Nakit para yok be...Veresiye de sevmiyoruz abiciğim size iyi eğlenceler :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 PM ----------
( Herkes 10 liralık et alsa akşama kadar mangal yaparız tıka basa doyarız. Öyle büfe müfe bozar bizi )
[COLOR="RoyalBlue"][B]Herşey buraya kadarmış...[/B][/COLOR]
[QUOTE=yeşiLLi;1595470]KYCD ve ben gelemeyiz... Nakit para yok be...Veresiye de sevmiyoruz abiciğim size iyi eğlenceler :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 PM ----------
( Herkes 10 liralık et alsa akşama kadar mangal yaparız tıka basa doyarız. Öyle büfe müfe bozar bizi )[/QUOTE
mangal ne kelime mezbayı satın alırız be
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Her kes kıymasıyla gelsin ... KÖFTE yoğuralım...
Her kes Köfte teknesine elini atsın.
Çok lezzettli olur
Her zaman hazır SUCUK yemek de olmazki... arada BOTTOM sucuk alınıyor sakat yani mazallah...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:55 PM ----------
Ben bunun tersi die biliyordum sanırım ...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Tamam, bak bunu unutma ama...
Bencede aşkım çok haklısın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 PM ----------
Biz gelemeyiz bizim motorumuz yok
:cherry: :cherry: :cherry:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)