olcayım merhaba...sağol...10_ur sertifika 90 ve 120 saat olarak iki şekildir...90 saat kurs normal güvenlik...120 saat silahli güvenlik...sınavda da mantığını kullanırsan rahatlıkla 70 alırsın...
olcayım merhaba...sağol...10_ur sertifika 90 ve 120 saat olarak iki şekildir...90 saat kurs normal güvenlik...120 saat silahli güvenlik...sınavda da mantığını kullanırsan rahatlıkla 70 alırsın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han,
herkes gibi bende çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun.
Eh artık dört elle sarılırsın bu işe, ne de olsa ucunda motor var.
ledo adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Abiiii çok sevindim vallaha hayırlısı olsun Bu çok güzel bi haber...
Bu arada motor kolay demişsin ama kolay değil be abi dur önce topla bi kendini rahata,feraha kavuş motor alınır acele etme bence.Sonra biz zorda kalıp motoru sattığını görmeyelim tekrar vallaha çok üzülüyoruz gerçi temennimiz bi daha öyle günler yaşamaman...Topla kendini al bi cbr600rr yakışır sana Yeni iişinde başarılar...
forrap adlı üyeden alıntı
peril abloş sağol...
Mete sen şimdi site yönetimine motor da aldırırsın "motorize güvenlik" diye
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
abi polis olsaydımm zaten ilk seçeceğim birim motorize ekipler...yunuslar olurdu...düşünsene ben motorize polisim...ve tüm siteyi kimde ne motor olduğunu biliyorum...herkese ceza falan yazıyorum...sonra siteden diyolarki...meteyi sevdik bağrımız bastık oda bize düdük falan....
Yeni işin hayırlı olsun allah kazandığın maaşın bereketini versin, kazasız belasız hayırlı işler dilerim.
harika bir haber .. hayırlı olsun yeni işin .. umarım uzun vadeli olur
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
yeni işin hayırlı olsun mete abi
ama sitedekilerle iyi geçin bizim sitede bi güvenlik vardı akşam arkadaşlarla toplanıp biyerlerde oturuyoz yok kalkın burdan parkta oturun çime oturma fln filan bayaaa kapıştık en sın istifa etti
ama senin işini en iyi şekilde yapacağından şüphem yok
mete_han, dostum hayırlı olsun çok sevindim senin adına inş.güzel biyerdir ve uzun süreli çalışırsın , yeni işinde başarılar sana
(hee unutmadan bu arada sana komşu oluyorum 1 haftaya kadar seyrantepeye taşınıyorum )
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Sevgili mete_han,
İş bulmana çok sevindim .
Kazasız belasız inşallah. Kendine dikkat et
mete_han, umarım herşey gönlünce olur...
işin inşallah hayırlı uğurlu gelir...
prensesin ve annesiyle ömür boyu mutluluklar dilerim...
Gitarin.İyisi.com
hayırlı olsun umarım rahat gecer nöbetlerin... darısı askerden sonra banada
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
mete_han, hayırlı olsun sonunda iş bulabildin. zeki adamsın yazılarından belli, daha iyisini hakediyosun.. bence iş aramaya devam et, çok daha iyi işler bulabilirsin..
tekrar hayırlı olsun..
Geçmiş olsun kardeşim, vatana millete uğurlu olsun Cabriolet (her kapanan kapı, açılacak olen kapının habercisidir. Cabrioletiye )
Hayırlı uğurlu olsun. Dilerim iş bulman hayatına güzellikle bakmana, sevdiklerine daha kendine güvenir birşekilde yaklaşmana, karamsarlıkları üstünden atmana yardımcı olmuştur.
Allah aynı günleri ne sana nede başkasına göstermesin.
Sadobey
mete_han, abi hayırlı olsun umarım o parayı da tadıyla yemek nasibolur
efe 150....
uzzy...
kurssatt... ...güvemlik akıllı ve efendi olur...artistlik yaparsa şansı yok...
bılooo... ...hocam tüfekçi emlakta enver isminde biri var...ben dün dedimki bir arkadaş var...seyrantepede ev arıyor...senin kısa künyeni hemen okudu...motorcu değilmi dedi....adamla sen çoktan kaynaşmışın..bana kalsa işin yandın...şu 650 ytllik doğalgazlı evemi gircen...senini için bakmıştım...
okram...
baadir...
ohyeah...
ilnapoli...
cabriolett...
sadobey...
fastboy...
I love you dostlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)