aşağıda örneklerini vereceğim kişilerin beyanına ve sistemin gayet mantıklı olduğunu düşündüğümde (böyle şeylere çok ön yargılı olmama rağmen) katıldım.İlgilenirseniz,daha ayrıntılı bilgi için
özelime mail adresinizi gönderin,bilgilendiriyim..
Not:Bu sistem 80'li yıllardan beri uygulanmakta olup kanuni olarak bir aykırılığı bulunmamaktadır.
------------------------Bu sistemle Para kazanan İnsanlardan örnekler------------------------
"Harika bir Marketing Planı, böyle olabileceğini kesinlikle düşünmüyordum. Yaklaşık 3 hafta önce bu imkanı değerlendirmeye karar verdim. Simdiye kadar on binlerce Euro veya Dolar hesabıma gelmedi ama, ğinede şimdiden 7.340 Euro sahibi oldum."
----------------------------------------------------------------------------------------
"Ne diyeceğimi bilemiyorum, sagolun, Allah sizden razı olsun. Bu Maili aşağı yukarı 40 kişiye ulaştırdım. Doğruyu söyleyecek olursam, hiç bir beklentim yoktu, esasında unutmuştum bile. Bir hafta sonra PayPal hesabıma bakmam gerekti, eBay de birşeyler almıstım, ödeme yapacaktım. Gördüklerime inanamadım. Hesabımda 6.080 Euro vardı. 30 gün içinde topalm 23.540 Euro Para birikti hesabımda. Sizlere ne kadar dua etsem az. Sağolun, Allah razı olsun"
-------------------------------------------------------------------------------------------
PayPal hesabımdaki Paraların birikmesini gördüğümde korktum, 25 günde hesabımda 18.620 Euro para birikmişti. Aklıma ilk gelen, „Eyvah biri benimle alay ediyor, herhalde çocuklar PayPal ın şifresini birine kaptırdı, o da benimle eğleniyor“ sanmıştım. Çok sağolun, umarım çok kişi bundan faydalanır.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Kardeşim, ne diyeceğimi bilmiyorum, nasıl anlatılırki bu?
Yıllardır Avrupanın kahrını çektik, çok şükür, aç kalmadık açıkta kalmadık, ama hiç bir şey sahibi de olamadık. Yıllardır Akdeniz bölgesinde ufak bir ev almaya çalıştık, senede bir iki defa gelir dinleniriz diye. Kümes gibi ufak bir Daireden başkasını alamdık. 4 ay önce kızım, ille gel deneyelim dedi, beyin haberi bile yoktu, o zamanlar. Bir ay önce Antalya da bir Ev aldık.
Kızım da bey de tekrar bu sisteme katıldılar. Kızım zaten işsiz, bey yakında emekli olacak. Kızım haftada iki üç saat bununla ilgileniyor. Çok sağolun, en güzel şeyler sizin olsun.
---------------------------------------------------------------------------------------
Netice müthiş di, 5 Ay sonra Evimi tekrar aldım, yüzde 50 sini peşin ödedim, sıfırda bir Audi A8 aldım, zamanla kimseye ve hiç bir yere bir kuruş borcum kalmadı, Schufa da ve diğer kaynaklarda hiç bir kayıt kalmadı, evimde otururken aniden bir Haciz Memuru kapıyı çalacak diye korkum kalmadı. Yaz tatilini Miami de geçirdik. Türkiyede bir Tatil evi aldım, eskiden calışarak ulaştığım yaşam kalitesine tekrar ulaştım. Tek farkı, hiç çalışmıyorum, bazı doğal şartları yerine getirerek hayatın tadını çıkarıyorum. Bir gün ilğinç bir E-Mail geldi, bu imkani ilk olarak başlatanlar olduklarını, bu yazıyı Türkceye çevirmemi ve başlangıç yazısı olarak da benim kendi anılarımı yazmamı istediklerini yazıyordu. O güne kadar bu yazı İngiliz, Alman, İtalyan, Fransız diliinde Dünyayı dolaşıyordu. Tabi artık bir Mail yazısının gücü hakkında hiç bir endişem yoktu. Gördüğünüz gibi, artık bu yazı Türkçe olarak diğer yazılar ile dünya turuna çıktı.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Not:Daha ayrıntılı bilgi için mailinizi bana özelden ulaştırabilirsiniz.İnandırıcı bulmayanlar olabilir,görüşlerine saygı duyarım.Bana gelen mailden alıntılar olduğu için yorum sahiplerinin ismini koymadım,ilgilenenlere göndereceğim word dosyasında hepsi anlatılıyor.