DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZARMISINIZ??
enis89, yeni geldin galiba öncelikle hoşgeldin bi de motor derken neyden bahsediyoruz
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
enis89, önce sen düşüncelerini yazsan nasıl olur?Ben senin söylediğinden bişey anlamadım biraz daha açıklarsan iyi olur dostum
Niye çıkılmasınki??
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
dalga geçiyosun herhalde
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
ÇIKILIR MI? ÇIKILMAZ MI? BUNU CEVAPLARMISINIZ
Çıkılır. Hatta hafta sonu tek başıma otobandan Mersin yaptım. Çıkılmaz diye birşey yok. Yeterki en az 50 ile git.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
enis89, öncelikle büyük harflerle yazmak ''bağırmak'' anlamına geldiği için forum kurallarınca yasaktır... 2.si burası bir dostluk sitesidir biraz daha dikkatli olalım Soruna gelince otobana motosikletle çıkılır tabiki...Eğer aramızda kalıcı olmak istiyorsan tanışma bölümüne de başlığık açman seni tanımamız açısından iyi olur
şaka gibi
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
Bu nasıl bir soru anlamadım??Yane motosiklette bir otomobil gibi 120-140km üstüne çıkan bir araçtır.Hatta 600cc racing bile varsa otobanda hız yapar veya test sürşü yapabilirsin.Yada herhangi bir enduro ile dağ,bayır,otoban,denizde gezersin.Chopper ile havanı ata ata gezersin.Yane bak bende 2.motorum scooterim var.son hızı 75km onla bile otobana çıkıyorum.Ama çok berbat oluyor o ayrı mesele son gaz köklemişsin.Koca şeritte yalnızlıktan sıkılıyorsun
Çıkılmaz. O yüzden sen çıkma.
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
nedemek çıkılırmı,buda sorulurmu.tabiki çıkılmaz
mobiletle otobanda yarış yapılan bi ülkede yaşadığından haberin yok heralde,tabiki çıkılır,süratte yapılır hatta otomobillere toz bile yutturulur
Pardon Demek İstediğim Scooter la Çıkılır m?ı
enis89,keeway arn istiyosun sanırım...Takma kafana çıkılır kardeşim...
enis89 sen kesin çıkacaksında çevrendekilerin söyledikleri seni pek tatmin etmedi burada topic açtın ve gaza gelmek istiyon bu cevablar yeterli olmalı sende gaza gelmelisin delimisisn sen tabii çıkarsın .. sccoter da sonuçta iki tekerli sınıfına girmiyor mu
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
yaw çıkılır tabi bende asya 125t var onunla servise giderken mecburen çıktım dün. ama çok dikkatli olmak lazım, tır var, kamyon var, otobüs var, taksi var, çukur var çok ama çok dikkatli olmak ve tam korumalı olmaz lazım...
forrap, +1
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
çıkılır çıkılmasınada en aşşağı 125 cc şart yoksa sağından solundan vızır vızır geçen arabaları seyredersin , gerçi 125'liklede pek farklı olmuyoda hani şimdilik idare ediyoruz
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)