23.Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımız kutlu olsun.
Tüm motosiklet camiasına iyi bayramlar!
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
23 Nisan'ın 💯. Yılında tekrar gerçek anlamda Ulusun Egemenliğin hakim olduğu günlerde görüşmek dileğiyle, iyi bayramlar.
Bugün bir daha görüldi ki; özgürlük bu toprağın insanının karakteridir..
Bu vesileyle, bu ülkenin kurtarılıp kurulması ve daim etmesinde vesile olan ve olacak herkesten Allah razı olsun..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------
Vay bee!!
Cidden ilgi çekici ve düşünülmeye değer..
Adam tarih yazdı ve gitti, kocaman bir başarı öyküsü, çok güçlü bir iradeye sahip bir devrimci, çok şey kanıtladı ama idrak yeteneği az olanlar anlayamıyor.
bıraktığı esere ne olur ise olsun Atatürk'ün başarı öyküsü tarihte her daim yerini koruyacak.
Ne mutlu bana seni iyi kötü anladım , ne öteki ne beriki , senin yolunun sanayi bilim sanat bağımsızlık olduğunu..Yeni yaşın kutlu olsun seni çok seviyorum.Bir gün değil yeminle her gün aklımdasın..Artık hakkını helal edersin bana..
Atam..
duruşu, hareketleri, insanlar ile diyalog kurar iken ki kendine ve karşıdakine saygısı, böyle büyük insanları ancak aklı başında olanlar fark eder, dünyaya gelip geçen sayılı büyük liderlerden,
böyle büyük bir lideri benimsemeyen kişi sorunu kendi karakterinde aramalı.
şimdi ne günlere kaldık, kimlere kaldık adına siyasetçi denilen dansözler ile çevrili etrafımız
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: Konu tartışmaya kapalı bir konu olduğu için mesajlar silinmiştir.
Tekrar silinmiştir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)