Ya arkadaşlar size bir sır verimi, benim motorumda ancak bu kadar yakıyor
Ya arkadaşlar size bir sır verimi, benim motorumda ancak bu kadar yakıyor
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
evladım o dediklerin shuttle...4 euroya adam taşıyorlar...ben lüks özel donanımlı Mercedes Vıto ile turist taşıyorum 25-150 eurodan...bahşişim olsun bırakda...hem adamlar zengin VIP yolcu...sen minibüsten bozuk paranı almak için ağlaşıyosun şoferin ağzına bakıyon nerde benim param diye aç mamur...
valla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sen diline birazcık hakim olup 1 sene beni yanlız bırakmasaydın, şimdilerde 3ünede gerekli cerrahi müdahaleyi (jinekoloji) yapıp tatlı tatlı ameliyat sonrası sigaralarımızı içiyo olurduk
way way way , hoşgeldin çakma romen özledim sizi valla
bu adam istanbuldamı yoksa , tutun salmayın bi yere sakın 1 aya geliyom , taygır'la tanışmadan olmaz
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)