eee kanka bizi bağlıyormu bağlıyorsa nerden,bağlamıyorsa niye yazdın yoksa yavaş yavaş motordan vazmı geçiyorsun,bunumu demek istiyon anlayalım,benim motor 100 km ye 4 litre yakıyor şimdi gidip seatmı alim,suzinin seat modeli yokki
eee kanka bizi bağlıyormu bağlıyorsa nerden,bağlamıyorsa niye yazdın yoksa yavaş yavaş motordan vazmı geçiyorsun,bunumu demek istiyon anlayalım,benim motor 100 km ye 4 litre yakıyor şimdi gidip seatmı alim,suzinin seat modeli yokki
İyide olm adam motorla gider benzi alır evde arabaya çeker benzini haydiiii tekrar benzinciye.....
Yaparlar olm..Burası Türkiye...
Adam araba ile gider benzinciyle kavga eder...kardaş idare et motordan say diye ısrar eder... Burası Türkiye...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Yaw mete nerden buldun bunu yaw zaten hastayım leon lara bide bu çıktı yaaaaaaa
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Bu adamı vurmazsalar en adiyim.. Eğer böyle birşey yapan birileri çıkarsa aramızdan reklam yapmasın kendisini. Bu adamın sonu su ile çalışan arabayı icad eden adamla aynı olmazsa iyidir.
Metehan, başbakan olacak adamsın.
Aday olursan bilesin ki oyum sana.
Motosikletin "şeytan icadı" olarak görüldüğü bir ülkede yaşıyorsun.
= = = Be Aprilia racer! = = =
abicim şimdi senin makinayı bilmem...olay şu...bu motor yeni bir icad değilmi...son teknoloji...bunu boşverelim...
bir pejo 307 1300 kg...yolcularıyla ful 1500 kg düşün...1400 dizel manuel...maksimum hızı 180-190...normal dimi değerler iyi sayılabilecek değerde...
şehirlerarası tüketimi 4.4...şehir içi tüketim 5.1 gibi bişey...kokluyor yani araba için 10 numara bi tüketim...
benim makina 10 hp 120 kg benle 250 kg...hızlanması maksimum 120...e ben neden 3 litre harcıyorum basarsm köklersem 3.5 litre harcıyorum...HANİ KÜTLESEL MANTIK...
hani teknolji nerde...hani verdiğin sözler hani ellerin nerde bacanak...
evet alcpim başlarlar sahtekarlığa...bi bakarsın MZ yanaşmış benzinliğe...deposu 80 litre...Kuzey Iraktan gelen kamyonların ek depoları gibi...
sarı leona bende bayılıyorum...modifiyeye ihtiyacı yok...kendinden cafcaflı...
bizde böyle komplo teorileri menşurdur...
evet Tamerim ...bizde şeytanız bu arada...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yaf kankam,bacanağım araba işi beni bozduğu için bana ters geliyor 100 km ye 1 lt de yaksa zor alırım ama EFES ile çalışan motor yapsınlar evi ipotek eder yine alırım,canın sıkıldı hortumu çek borudan 2 fırt çek yola devam ama biraz sıcak olur hani şişede yazıyorya SOĞUK İÇİNİZ,ilerdeki projem topcaseye fıçı bira monte ettirecem,depo üstünede çerezlik yalnız kül tablasına bir yer bulamadım kanka nereye olabilir senin derin ve engin fikirlerine ihtiyacım var
Motor teknolojisi en yavaş ilerleyen ( İlerletilen desek iyi olacak heralde ) teknoloji...
Eğer bilgisayar ya da iletişim teknolojisi hızında ilerleseydi şu an 1 litre benzinle 1000 km giden motorların üretilebilmesi lazımdı..
Şu an yanımızda gezdirdiğimiz laptopların 1976 da bir ev kadar yer kapladığını düşünürsek acı gerçek anlaşılır.
Ben kasıt seziyorum, fosil kaynakların bir an önce bitmesini bekliyorlar , ve yeni enerji teknolojilerinin amerika, japonya gibi ülkelerce saklandığını düşünüyorum.
Amerikada ilk elektrikli aracın 1970 li yıllarda üretildiğini ve yüzlerce adet satıldığını sonra adeta bir linç kampanyası başlatılarak projenin sona erdirildiğini de internette okumuştum.
Bu konu gerçekten çok ilginç bir konu, yani bindiğim 125 cc scoterin neredeyse kendisinden 10 kat agır bir dizel araç kadar yakıt tüketmesi gerçekten izaha muhtaç bir konu..
ah bacanak ah bebiş şöyle bi ele avuca sığmasın ben seni görecem motorda motor...başına SUZUKA gader taş düşe emi...yengemide kandırıyon zaten...du ben senin o topaca bi arıza yapayım...yengemin aklına şeytanı düşüreyim ...sen gör bacanakkk...yeğeniminde yanında değil bira sigara içirtmem üleynnn...
helal olsun kardeş...10 numara yorum benim komplo teorimin birebir aynısı...+1...
eee İtalyana biniyosunuz kardeşim...asil makina hepsi...üstün ırk...
valla motorumdan ağırım 127 kiloymuşum son digital tartılmamda...
motorumun ağırlığı sıvılarla 140 kg imiş...
http://www.honda.com.tr/motosiklet/c...ter/cbf150.htm
bende lavaboya gitmezsem sıvılarımla 140 çekerim abi..
bu arada sen bana şişkomu demek istiyon...yoksa panda mı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
aynı başarıyı LEON CUPRA da da isterizzz
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
yav adamım bilgi vermek istiyorsan motosiklet hakkında ver.ben arabaya binmeyen adamım ne yapim bu rekoru sen bi iyilik yapacaksan benim motora ön cam bul uygun fiyata
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
kanka Allah vermiş bir göz kankan vermiş 2 göz...
al bunu duanı eksik etme kayınço rüzgarda her eğildiğinde beni düşün...
http://www.anesmotor.com.tr/store/Pr...roductId=85697
KAPPA K 660 UNIVERSAL ÖN CAM
VADE FARKSIZ 12 TAKSİT__ ÜCRETSİZ KARGO ! ! !
Marka: KAPPA
Model: K660
Fiyatı: 88,00 €+ KDV
TL Fiyatı: 183,72 YTL+ KDV
KDV Dahil: 216,79 YTL
Havale İndirimli: 205,95 YTL
KAPPA K 660 UNIVERSAL ÖN CAM Detay Bilgisi
--------------------------------------------------------------------------------
Kappa KA 660 Rüzgar Siperliği Universal
42 x 42,5
Bağlantı aparatları dahildir
bunun çakması burada Flash TV nin yanında bi yer var...ama kendi üretimleri çakma onlarda 150 gibi bişey istiyor...arada bi fark yok...bari İtalyan şeysi tak Jpon düldülüne anlam katar değer katar...bi jest yaparsın artık Adanada...
ne varsa sende var adamım, sağol.
seni sevmeyen ölsün
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
ben günde yaklaşık 3 lt su içiyorum..kaldı ki günde 1-2 km anca yapıyorum yürüyerek kendimden orantı kurdum bayağı iyimiş
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
Kanka , izninle goru$ ve du$uncelerimi yazayim
1- Bu testi yapan şahıs profesyonel , yani senin benim gibi sürücüler o değerlere ula$amaz .
2-Aracın aerodinamiğinin çok iyi olduğunu yazmışlar . Rüzgara tutunma katsayısı otomobillerin performans ve yakıt tasarrufu konusunda çok önemlidir . Mesela : 2004 yılında Opel Calibra 2.0 156 hp versiyonunu kullanmıştım . Motor kaputunun altında 156 beygir gibi bir güç üreten bir otomobil ile yine 2.0 motora sahip ama 85-90 beygir gücüne sahip otomobil ile yakıtlarını karşılastırdığımızda arada hiç fark olmuyodu .Sebebi ise Opel Calibra'nın sahip olduğu mükemmel aerdodinamik ve 0.28 sürtünme katsayısıdır .Bahsi gecen İbiza modelinin sürtünme katsayısı düşükse diğer modellere göre yakıtıda düşük olur. Ve bu sürtünme katsayısı aynı zamanda otomobilin yol tutuşunada artı yönde etki eder .
3-Niye bu otomobilin yakıtı ile benim drahtörün yakıtı nerdeyse aynı demişsin.Bunuda sana açıklamaya çalışayım kanka . Senin drahtör 10 beygir güç ile toplamda 250 kg ağırlıktan fazlasını taşımaya çalışırken , İbiza modeli 80 hp ile maksimum 1000 kg taşıyor . Yakıt tüketimini yükselten en büyük faktör olan zorlanmayı aklımıza getirelim ve senin motosiklet ile İbiza modelinin beygir gücünü oranlayalım . Sonuç ne ? Senin motosikletin sabit hızda cok fazla zorlanma yaşarken İbiza modelinde zorlanma daha az olur .
4- Dizel araçların tork değerinin benzinli araçlara göre daha yüksek olduğu gerçeğinden yola çıkalım şimdide .Tork değeri düşük olan araç daha kısa sürede güç kaybedip zorlanmaya başlayan araçtır . Dizel olduğundan dolayı bu otomobilin torkunun yüksek olcağından zorlanması daha az olur ve buda bize yakıt ekonomisi olarak geri döner .
5- Senin motosikletinin teknolojisi yıllardır kullanılan aynı teknoloji ama bahsi geçen otomobilde daha yüksek bi teknoloji ve en önemlisi enjeksiyonlu yakıt teknolojisi var .
6-Zamanla otomobilin motoru aşınmaya başladığında yakıtı yükselecektir . Ayrıca bu otomobili Türkiyede kullanmayı denesek , yazları vıcık vıcık erimiş asfalt olan Türkiye yollarında o değer 2ye katlanır
ne yazdım ama , umarım açıklayıcı olmuştur kanka , takıldığın bi yer olursa sor, ayrıntılı anlatabilirim
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Boscha mesaj atacam birazcıkta bizi düşünsün bizede bir enjektör ayarlasınlar neyse parası ona göre veririz
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Abi çok güzel bi konuya değinmişsin ama birden gözlerim doldu... Adam 100km de 2.9 lt yakıt harcıyor bizim hyundai elantra ise 10.9lt yakıt harcıyor nasıl bi iştir bu kafamı gözümü duvarlara vurasım geliyor. Arabaya 20 milyonluk benzn atıyorum ibre oynamıyor oynasa bile 20km sonra tekrar eski haline geliyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)