oha!
duran bi tane adam var o süper ya kaçıcağı yerde pıt diye aşağıya iniyo
oha!
duran bi tane adam var o süper ya kaçıcağı yerde pıt diye aşağıya iniyo
Üst geçitte bile hayatımız garanti değil demekki.
yok böle birşey hani sadece olsa olsa bunu türkler yapmığ denilecek birşey
4 Teker Bedenimi [B]İKİ[/B] Teker Ruhumu Taşır :farao:
O adam öldü diye hatırlıyorum ben..
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
burası istanbul garantili ölüm şehri
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
o adam altına etmiştir kesin ya :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Yav bir insan römorgu nasıl açık unutur hiçmi kafa yok bu adamda yolda giderkendemı kımse görmemiş koskoca römorgu..
Bugünki teknoloji damperin açık gittiğini söyleyemiyor mu yani ????
Şimdi tartışsak bunu burda 50 tane mantıklı fikir çıkar...
Olayın olduğu yer beylikdüzü büyükşehir konutları üst geçiti.
Köprü üzerinde ağır yaralanan adam aslında karaciğer hastası ameliyat parası yetişmediği için bir arakdaşından 150 TL borç almak için köprüden geçiyormuş.
o sırada da bu talihsiz olay. ülkemizde daha önce defalarca oldu bu tip olaylar sadece buraya özgü bir durum herhalde. sevgili kamyon şöförlerimizin damper açık gezme hobisi var galiba. Bir şöför nasıl olurda damperinin açık olduğunu fark etmez. insanın bu işte bir kasıt araması çok doğal. Hadi araba kullansan tamam ama koskoca kamyon hiçmi aynana bakmıyorsun aynaya bakmnadan kamyon sürülemez. Hadi aynana bakmadın o hızda açık damper azda olsa yelken etkisi yapar , kamyonun araksına basar onudamı hissetmiyorsun.
Gerizekalı cahil kamyon şöförü....
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Ah orada olacaktımki o beyinsiz şöförü iyi bir benzetecektim.
Ulan gerizekalı herif damper açık gezilirmi salak
aslında sitede usta kamyoncular var...mesela tek teker ramço olsa şimdi işin iç yüzünü anlatırdı...arkadaşlar dalgınlık bir yana dorse hidroliğinin boşalmasıyla olduğunu okumuştum...teknik bir kusur...Allah kimseye vermesin böyle bir şey..
o üstgeçitte sizinde bir yakınınız olsaydı böyle makara kukara yapmazdınız...artık nasıl tepki vereceğini bilemeyen herşeyle dalga geçen enteresan bir millet olduk...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hidrolikle uzaktan yakından alakası yok.....O damperi kaldırabilmesi için en az 18 litrelik 4 teneke 10 numara yağa gereksinimi var.... Sanırım kupanın alt tarafındaki ayırıcı musluklar dondu.... Kabin içindeki damper kaldırma koluna da eli yada ayağı çarpmış takılmış olabilir.... Durduk yerde hayatta açılmaz.....
Açıktan konuşması çok kolay değilmi kanka... Adamın durup kamyonu seyretmesi en az 5 saniyelik film şeridi gibi gelmiştir....Allahtan direk asfalta düşmedi...Köprüyle beraber yarıya kadar indi... Yarı yarıya karlı...
Olmayacak kazalar listesinde.... Daha önce köprüye takılanları falan duymuştum ama köprüyü yıkması gerçekten çok ilginç...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Allah etme yarabbi.
Bu kawasaki reklamları alem ha
HONDA
Benden tüm mt ye gelsin ispanyanın ajdarı diyorum ben buna
HONDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)