http://video.eksenim.mynet.com/fikri...kalmad/167949/
ezmeyen kalmadı cross pilotu ya allah allah
http://video.eksenim.mynet.com/fikri...kalmad/167949/
ezmeyen kalmadı cross pilotu ya allah allah
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
paylaştıkça çoğalan mutluluk ve dalga dalga yayılıyor , yaptıpınız ufacık bir iyilik mutlaka geri dönüyor çok duygu yüklü bir video daha öncede izlemiştim ama çok güzel paylaşım için teşekkürler ali
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Gerçekten ilginç ve güzel bi video tşk teknoali
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
rica ederim arkadaşlar , gercekten cok güzel video,
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
mükemmel bir video gerçekten duygu yüklü
çok hoş ve çok anlamlı
sağol ali çok güzel paylaşım olmuş eline sağlık gülümsetti benide
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
paylaşım için saol ali teşekkürler
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Çok güzel duygu yüklü,bir video teşekkürler,Küçücük önemsiz gibi görülen bir iyiylik nasılda büyüyüp gidiyor..
Ne yalan soyleyeyım zaten muzıgıde cok ıyı secmısler ızlerken gözlerim doldu ya :( Cok guzel bı kısa fılm.. Cekenden de yazanda da Allah razı olsun..
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Sömür babacım sen de sömür...(zaten ne zaman şu müziği dinlesem boğazıma bişeyler düğümleniyo. ) Bu kadar dar bi bakış açısıyla ne de güzel aldık herkesin gönlünü di mi ama Çocuk et yedi ve mutlu son tataaam bak görüdn mü döndü dolaştı çocua muhteşem senaryo Al sana senaryo dayıcım Eti yiyen küçük kızımızın hayatında ertesi gün hiç bi değişiklik olmaz. Neden çünkü sistem ona sadece senin bu muhteşem senaryondaki ufak mutlulukları nasiiiiib etmiştir. Sevgülüsünden barışma hediyesi olarak yeni bi cip alan tiki ablamız o eti satan kasaptan aldığı ehliyetle yola çıkar. Sora bizim psikopat meyhaneci yemleri kuşların kafasına kafasına atttığından kuşlar yola kaçar.Tiki abla kuşları ezmemek için direksiyonu kırar ve tataaaam bilin bakalım kim ölür... Geçin bu çoban össde türkiye birincisi oldu...
Videoya yapılan yorumdan alıntıdır.
çok güzel bir video gerçekten... Ne yazık ki artık böyle insanlar oldukça azınlıkta... Herkes böyle iyi niyetli olsa dünya ne kadar da güzel olurdu...
Yapılan iyiliklerin mükaafatını gösteren fakat gerçek hayatta asla göremediğimiz dönenceyi açıkca sergilemiş yönetmen. Çok beğendim. Paylaşım için teşekkürler
Fatihbey yazdığına bakmayın. Bana kısacası Fatih Araz diyebilirsiniz :P
harika bir video .teşekkürler.
Drift Religion
video çok güzel olmuş duygulandım,işte bu dedim.iyilik yap denize at ;)
[COLOR="Red"]ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм:cat:::shhh::[/COLOR][COLOR="Red"]Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkes Beni Kaybetti[/COLOR]
yaw arkadaşlar ben bu sıtede yenıyım .bu bahsettıgınız wideoyu ben nıye goremıyorum bu sayfada.
çok güzel bi videoymuş. "küçücük bir gülümseme yeter."
izleyin yazısını link olarak kullannmış arkadaş.yaw arkadaşlar ben bu sıtede yenıyım .bu bahsettıgınız wideoyu ben nıye goremıyorum bu sayfada.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)