Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket:

Katılımcı sayısı
0. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 0 0%
45. sayfa BirinciBirinci ... 35434445464755 ... SonuncuSonuncu

Konu Dışı Tüm Videolar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    O ŞİMDİ ANILARDA YAŞIYOR...
    http://video.eksenim.mynet.com/fikri...kalmad/167949/

ezmeyen kalmadı cross pilotu ya allah allah
    derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
    Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx

Hayatta mutlaka birkez izlemeniz gereken video (Gülümse)

08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    paylaştıkça çoğalan mutluluk ve dalga dalga yayılıyor , yaptıpınız ufacık bir iyilik mutlaka geri dönüyor çok duygu yüklü bir video daha öncede izlemiştim ama çok güzel paylaşım için teşekkürler ali
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

Gerçekten ilginç ve güzel bi video tşk teknoali
    [COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
    ::sapka::::gleam::

teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    rica ederim arkadaşlar , gercekten cok güzel video,
    08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

mükemmel bir video gerçekten duygu yüklü

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    çok hoş ve çok anlamlı

sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    sağol ali çok güzel paylaşım olmuş eline sağlık gülümsetti benide
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    paylaşım için saol ali teşekkürler
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    Hyo GT250R
    Çok güzel duygu yüklü,bir video teşekkürler,Küçücük önemsiz gibi görülen bir iyiylik nasılda büyüyüp gidiyor..

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Ne yalan soyleyeyım zaten muzıgıde cok ıyı secmısler ızlerken gözlerim doldu ya :( Cok guzel bı kısa fılm.. Cekenden de yazanda da Allah razı olsun..
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

pata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XVS 650 Dragstar
    Sömür babacım sen de sömür...(zaten ne zaman şu müziği dinlesem boğazıma bişeyler düğümleniyo. ) Bu kadar dar bi bakış açısıyla ne de güzel aldık herkesin gönlünü di mi ama Çocuk et yedi ve mutlu son tataaam bak görüdn mü döndü dolaştı çocua muhteşem senaryo Al sana senaryo dayıcım Eti yiyen küçük kızımızın hayatında ertesi gün hiç bi değişiklik olmaz. Neden çünkü sistem ona sadece senin bu muhteşem senaryondaki ufak mutlulukları nasiiiiib etmiştir. Sevgülüsünden barışma hediyesi olarak yeni bi cip alan tiki ablamız o eti satan kasaptan aldığı ehliyetle yola çıkar. Sora bizim psikopat meyhaneci yemleri kuşların kafasına kafasına atttığından kuşlar yola kaçar.Tiki abla kuşları ezmemek için direksiyonu kırar ve tataaaam bilin bakalım kim ölür... Geçin bu çoban össde türkiye birincisi oldu...

Videoya yapılan yorumdan alıntıdır.

Motosikleti
    Piaggio X9 Evolution ArTÇıSı ;)
    çok güzel bir video gerçekten... Ne yazık ki artık böyle insanlar oldukça azınlıkta... Herkes böyle iyi niyetli olsa dünya ne kadar da güzel olurdu...

Motosikleti
    MCT 250
    Yapılan iyiliklerin mükaafatını gösteren fakat gerçek hayatta asla göremediğimiz dönenceyi açıkca sergilemiş yönetmen. Çok beğendim. Paylaşım için teşekkürler
    Fatihbey yazdığına bakmayın. Bana kısacası Fatih Araz diyebilirsiniz :P

Jubaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı pata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sömür babacım sen de sömür...(zaten ne zaman şu müziği dinlesem boğazıma bişeyler düğümleniyo. ) Bu kadar dar bi bakış açısıyla ne de güzel aldık herkesin gönlünü di mi ama Çocuk et yedi ve mutlu son tataaam bak görüdn mü döndü dolaştı çocua muhteşem senaryo Al sana senaryo dayıcım Eti yiyen küçük kızımızın hayatında ertesi gün hiç bi değişiklik olmaz. Neden çünkü sistem ona sadece senin bu muhteşem senaryondaki ufak mutlulukları nasiiiiib etmiştir. Sevgülüsünden barışma hediyesi olarak yeni bi cip alan tiki ablamız o eti satan kasaptan aldığı ehliyetle yola çıkar. Sora bizim psikopat meyhaneci yemleri kuşların kafasına kafasına atttığından kuşlar yola kaçar.Tiki abla kuşları ezmemek için direksiyonu kırar ve tataaaam bilin bakalım kim ölür... Geçin bu çoban össde türkiye birincisi oldu...

Bu yoruma katılmadan geçemiyeceğim pollyannacılık(doğru yazamayabilirim)yüklü bir video.
    We are many...

Kelleci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF-R1
    harika bir video .teşekkürler.
    Drift Religion

Motosikleti
    TVS-ApAcHe 150cc MOTORU ÇİFTLEDİM &MONDİAL 125-UAG
    video çok güzel olmuş duygulandım,işte bu dedim.iyilik yap denize at ;)
    [COLOR="Red"]ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм:cat:::shhh::[/COLOR][COLOR="Red"]Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkes Beni Kaybetti[/COLOR]

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Alıntı pata adlı üyeden alıntı Mesajı göster

İyi yazmış diyebilirim.
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

hehe

yaw arkadaşlar ben bu sıtede yenıyım .bu bahsettıgınız wideoyu ben nıye goremıyorum bu sayfada.

çok güzel bi videoymuş. "küçücük bir gülümseme yeter."
    yaw arkadaşlar ben bu sıtede yenıyım .bu bahsettıgınız wideoyu ben nıye goremıyorum bu sayfada.
    izleyin yazısını link olarak kullannmış arkadaş.

45. sayfa BirinciBirinci ... 35434445464755 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler