aşırı sogukkanlı dört tekerlegin yere inmesini bekliyo gazlıyo aşagıya iniyo süper sürücü
aşırı sogukkanlı dört tekerlegin yere inmesini bekliyo gazlıyo aşagıya iniyo süper sürücü
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
o yukardaki niye orda bekliyo yaa adam kaptırmış çıkıyodu...
2 W H E E L S R I D E R
helaaaaaaaaallllllllll
2 W H E E L S R I D E R
profesyonel sürücü arka sol teker patlamış sanki bana öyle geldi yanlız okadar dik rampada nasıl ters takla atmıyor bunlar anlamadım çok dik şaka gibi
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
elalem eğlenmenin bin türlü yolunu biliyo biz motosikletle doğru düzgün gezemiyoz..(benzin fiyatları almış başını gidiyo)
Valla adam son derece soguk kanlı bı sekılde durumu kurtardı tam profosyonel
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Abı boyle bısı yok ya helal olsun cocuk sanırım gelecegın en unlu batarıstlerınden bırı olacak bu yasta boyleyse...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
sorsan poposunda bez bağlıdır
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
millet manyak anam ölmek için yer arıyor sanane de oalara çıkan az daha geberecekti helal olsun iiii yırttı
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
yok büyle bişey tıpkı türk filmleri
http://www.youtube.com/watch?v=kcGMT...eature=related
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
abi bunlar izlenmez mi yaaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bunlar dehsetler yaaa...vay beeee
burayı biraz canlandırmanın zamanı gelmiş,
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
buda benden olsun rezil araplardan..
kesinlikle muhteşem bir 80 ler müzik paylaşımı...dinlemeyen kaçırır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bir video da benden
Fil kini dedikleri bu olsa gerek
http://www.herice.biz/mail/10008/
sarhoş pilot sanırım , utanmasa stoppie'ye kaldırcak uçağı
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
http://www.erenet.net/animasyon.php?...rio%27nun_Sonu
play movie tıkayınnn
yazık olmuş mariocan'a..
mete_han'ın sonu diyede bi flash hazırlasınlar
kanka okursan selamlar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)