Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket:

Katılımcı sayısı
0. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 0 0%
40. sayfa BirinciBirinci ... 30383940414250 ... SonuncuSonuncu

Konu Dışı Tüm Videolar

REKLAM ALANI
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Tamam bir motosiklet almak istiyorsunuz ama biraz bekleyin.
    Paranızı biriktirip, doğru düzgün bir motosiklet alın.

Yoksa paranızı saçmakla kalmaz, MT de ikide bir şurası şöyle oldu, burasından koku geliyor gibi gereksiz topicler açıp, milleti de rahatsız edersiniz.

Sıkın dişinizi biraz daha.

Demek istiyor.

Gerçi bu adam bana göre iyi bir motosiklet alsa da rahat durmaz.

Yok şurasını değiştirecem, yok fara xenon takacam, yok fren balatası ne marka olsun gibi muhabbetlere girer.

Olsun.
    Ona da alışık bu yaşlı bünye...

Kısaca reklamın bizi ilgilendiren kısmı budur..

Bir başka bakış açısı da şöyledir.

Paranızı harcamayın.
    Bize yatırın biz biriktirelim.
    Yaşlanınca kral gibi yaşatalım sizi.
    Tabii Türkiye'de yaşlanabilen şanslı insanlardan biriyseniz.
    Bu arada siz ot gibi yaşayın.
    Biz sizin yerinize zevk sefa süreriz.

Merak etmeyin.
    Torunlarınıza da anlatırız..
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    marten1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ 6 Diversion F
    Reklamın çekildiği yer adım gibi eminim Bağdat caddesindeki (bilmeyenler için) İstanbul motor

Tespite gelince Adam paraları saçtığı yer Harris elciklerin bulundugu standın önünde ben o standdan elcik aldım en arkada GV 650 var

Sonra Hyo nun üstüne biniyor o sırada gözüme çarptı GV 650 nin sağında bi merdiven çıkıyor o merdiven kasaya gidiyor İst motorun kasası

İstanbul motor orası

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada siz ot gibi yaşayın.
    Biz sizin yerinize zevk sefa süreriz.

Merak etmeyin.
    Torunlarınıza da anlatırız.
    .
    coq bunları sen mi diyorsun yoksa o reklamı yapılan şirket mi?

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu reklamda......;

Her gereksiz harcamaya paramız yettiğinin (yettirmeye uğraştığımızın) ama iş Geleceğimizi Garanti altına almak
    için birikime gelince;

''Aldığımız para yetmiyor ancak geçiniyoruz''..Diyenlere mesaj vermek istenmiş..
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    Arkadaşlar,

konu alakalı olunca size mutlaka anlatmak zorunda olduğum bir husus var.

Avivasa dan bir çalışan vatandaş. vakti zamanında musallat oldu bana.
    iyi kötü laflamamız da var komşunun da çocuğu, bu vatandaş ne olur seni de bireysel emekliliğe üye yapalım diye tutturur dururdu. ben pek oralı olmazdım.

bir gün bu telefon açtı müdürümle örnek bir görüşme yapacağım ne olur bana referans olur musun diye. kardeşim inan vaktim yok dedim ama adam laftan anlar tipten değil.. ne ricalar ediyor.. iyi kötü arkadaş sayılırız, daha da önemlisi komşu.. mecburen kabul ettim sonunda..

neyse görüşmeye geldiler. anlattı bişiler gitti. iki gün sonra damlamaz mı eve? ailem de yazlıkta.. akşam onda işten gelmişim 11 de zırıl zırıl zil çalıyor. ne olur seni üye yapalım, kardeşim olamam ben dedim. ertesi gün gene aynı..

canım sıkıldı valideye telefon açtım. bak bu oğlan musallat oldu, kalbini kıracağım komşunla kötü oacaksın diye. annem aman ters davranma olmaz de kapat dedi. de vatandaş bir sonraki gün yine.. ağlamaklı, işten atılacağım ne olur bari iki ay üye ol dedi.

iş konusunda hassasım çünki devletimizin iş politikası malum.. dayıların yeğenleri kayırması üzerine kurulu. bu iki ay üye ol sonra çıkarsın deyince tamam dedim.. iki ay bitti benim üyeliği kapat dedim. vatandaş ne olur iki ay daha öde sonra çıkarsın paranı alırsın dedi.

iki ay sonra kapatayım dedim, başka bir kanal aracılığıyla öğrendim ki benim paranın tamamı gitmiş.. geri ödeme falan diye bir şey yok..
    bana yatırdığın paraya şöyle kazanç var diye anlatan oğlan çocuğu meğer bizi kandırmış. 10 yıldan önce çıkarsan yatırdığın paradan çok daha azını alıyormuşsun..

neyse eve geldim valideye anlattım olay oldu.. ne aptallığım kaldı ne salaklığım.. valide huyumu da biliyor, çok kızarsam gidip çıkarırım oğlanı evinden. sakın bir şey yapma deyip duruyor bir yandan. yediremedim de kendime. üç kuruşluk pz. çocuğu bizi keriz yerine koydu diye. döveceğim annem kızıyor bana, apartmanda rezalet mi çıkaracaksın, üye olmasaydın diye..

Neyse avisaya şikayet yazdım. cevap yok. çok daha ağır bir dille yazdım. mahkemeden de bahsedince iki gün sonra birini gönderdiler bu sefer.

vatandaşa durumu anlattım. adam demez mi haklısınız. arkadaşımız sizi kasıtlı olarak kandırmış görünüyor ama paranızı iade edemeyiz diye.. mahkemeye de verseniz bir şey kazanamazsınız dedi. güler misin ağlar mısın.. gelen vatandaşa sordum evli misin çoluğun çocuğun var mı diye.
    var deyince. hemen çık git, akşam hanımına çocuğuna rezil olma dedim..

tabi apartmanda olay duyuldu. zaten çok sevilmeyen oğlan ve ailesi iice dışlandı.. ben de keriz yerine konulduğumla kaldım şimdilik. artık bi gün kafamın tası atar da oğlanı döver miyim. yoksa bi kaç kez her rastladığımda döver miyim bilmiyorum. bu sonraki iş.. önce şu mahkeme süreci bi başlasın sonuçlansın, gerisi sonraki iş..

aman arkadaşlar.. avivasa cidden dolandırıcı bir firma. sakın bulaşmayın. bulaşacak arkadaşlarınızı uyarın. bu olayı anlatın.

SSTEK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşım bahsettiğin olay hemen hemen tüm bireysel emeklilik adı altında iş yapan firmalar için geçerli.Bu sistemde para ortak bir havuzda toplanıyor.Para ne kadar büyük olursa o kadar çok getiri sağlıyor yani.Ama öyle bir iki sene sonra çıkarım diyerek bu işe girerseniz yok sigorta yok masraf vs vs gibi bi sürü uyduruk kesinti koyuyorlar önünüze.Haliyle yatırdığınızdan daha az para alıyorsunuz.Bence en mantıklısı eğer yapabiliyorsan kendin yapacan yatırımını kaldırımını

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı muratgergerli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu reklamda......;

Her gereksiz harcamaya paramız yettiğinin (yettirmeye uğraştığımızın) ama iş Geleceğimizi Garanti altına almak
    için birikime gelince;

''Aldığımız para yetmiyor ancak geçiniyoruz''..Diyenlere mesaj vermek istenmiş..
    Ozaman onlar bana mesaj vermişler..
    Ne güzel üstüme alınmamıştım Gergerli abi niye söyledin şimdi bana laf çaktırdıklarını
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

HRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150ZAT
    nolurrr evet dee )
    Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
    Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    motor alcaksan bi tane al deli gibi deli gibi saç (ma) diyo

Reklamı ilk seyrettiğimden beri itici buldum. Demek istiyor ki keyif aldığınız şeylere para yatırmayın, bize verin. Biz size emekli olunca o paraları fazlasıyla geri vericez.

İyi de , hayatın bütün keyiflerinden mahrum kalarak, sıktım kemerleri paralarımı size verdim diyelim. 50-60 yaşında bana fazlasıyla geri verdiniz. Ne yapıcam ben o yaştan sonra o paraları. Torunlarımı dizlerime alıp, ben çok para biriktirdim evladım, yemedim içmedim biriktirdim. Anlatacak tek hikaye bu mu olacak yani ?

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor alcaksan bi tane al deli gibi deli gibi saç (ma) diyo
    Ozaman yine bana laf çaktırmış oluyolar
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    Alıntı tufanbaydemir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Reklamı ilk seyrettiğimden beri itici buldum. Demek istiyor ki keyif aldığınız şeylere para yatırmayın, bize verin. Biz size emekli olunca o paraları fazlasıyla geri vericez.

İyi de , hayatın bütün keyiflerinden mahrum kalarak, sıktım kemerleri paralarımı size verdim diyelim. 50-60 yaşında bana fazlasıyla geri verdiniz. Ne yapıcam ben o yaştan sonra o paraları. Torunlarımı dizlerime alıp, ben çok para biriktirdim evladım, yemedim içmedim biriktirdim. Anlatacak tek hikaye bu mu olacak yani ?
    ayrıca elin ingilizini daha zengin edeceksin..

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı tufanbaydemir adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Aynını bende hsbc çalışanına söyledim..

Hayat sigortası yapmak istediler, kazada masrafımı karşılıyolarmış..
    Şirketten özel sağlık sigortam olduğunu onlarında herşeyi karşıladığını bu yüzden gerek olmadığını söyledim.. Ölürseniz 70 milyar veriyoruz dedi
    Ölmeden verseler anlaşırdık halbuki, öldükten sonra naapıcam o parayı 50-60 yaşında yine işe yarar, ölünce anca kefen parası kadarı işe yarıyo..

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150

Yıllardır huşu ile dinlerim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    O ŞİMDİ ANILARDA YAŞIYOR...

3 yaşındaki batarist(tuluma dikkat)

sadece 3 yaşında bide çalarken tulumunu cekmesi varya bitirdi beni beni MAŞALLAH

http://www.youtube.com/watch?v=-SNyt...eature=related
    derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
    Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    hihi çocuk çok iyi be , geleceği parlak
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    drum solo dedigimizde alkıma direk şu velet geliyo... elleinden öpmek istiyorum!!!!!!!!!!!

bence sonuna kadar izleyin
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Motosikleti
    bu cocugu biliyom tony jr zaten bu manyak bişi ödülleri var bu yaşta bunada maşallah
    derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,

Motosikleti

yürü be koçum.

önüne cıkan olmasa cıkacaktı yavru

http://www.youtube.com/watch?v=nCWhh...eature=related

swalbard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cidden çok profesyonelce 4 teker üstünde tutmuş adam.

40. sayfa BirinciBirinci ... 30383940414250 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler