bence olayı abartmaya gerek yok gelin şu işi tatlıya bağlayalım,, bu erkek lerin yaptığı sakarlık vb. olayları, ve aynı şekilde bayanların yaptıklarını kişisel yetenek yetersizliği olarak tabir edelim,, bu işi kadın erkek die ayırmayalım kişiselleştirelim,,, herkes herşeyi , , yapabilecek diye bi kaide yok,,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Bu konu alakasız bir konu başlığı altında yeterince uzun barınmış, konu dışından da dışarıya çıkmış da, şimdilik oraya almaktan öteye gitmeye gerek yok. (Gereksiz tartışmalar devam ederse Çöp Kutusu daha uygun bir istiratgah olabilir tabii...)
Konu ile ilgili konuşma ve tartışmaları gözetmeksizin sadece bir noktaya değinmek istiyorum; geçen hafta hayatımda ilk defa Avrupa'da şoför olarak (arabayla) 1 hafta geçirdim...ve Türkiye'den edindiğimiz saçma alışkanlıklarla trafiğin beni strese sokmaması için uyarılmışken, İstanbul şoförlüğü yaparak trafiği ben riske sokmamaya uğraştım. Kadın olsun erkek olsun trafikte şerit tutmaya, ışıklara saniyesi saniyesine itaate o kadar uygun davranmaya çalışmak beni yordu (ki özellikle trafik ışıklarına burada da kesinlikle uymaya çalışırım). Konu uzadı ama, kıssadan hisse demek istediğim şudur ki; bir kalite kabul ettiğimiz "erkek kullanışı"ndan kurtulmadığımız sürece, bireyleri şoför değil de kadın şoför - erkek şoför diye sınıflandırdığımız sürece; trafikteki varlığımızı sürdürmek için sıkıştırmaya, sıkıştırılmaya, hayatta kalabilmek için hız limitlerini kat kat aşmaya, gidebileceğimiz yere ulaşmak için ters yönlere girmeye, şerit ihlal etmeye ve erkek şoför olacağız diye canavar olmaya devam edeceğiz.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Kendimi onlardan ayırıyorum evet.. Neden olduğunu merak ediyor musun??
Trafiğe hiç çıkmadığın için senin bilmediğin nedenler bunu söylememi sağlayan..
Mesela ben düz yolda giderken sol arkadan gelip önümden sağa dönmeye çalışan hatun, mesela yine ben sağ şeritteyken beni görmeden(ki ayna kullandıkları pek görülmemiştir) beni yol kemarına sıkıştıran üstüme çıkmaya çalışan hatun.. Mesela en sol şeritten sola dönüş varken dönmeyen duran ben hareket edince gaza basıp kaza yapmamı sağlayan hatun.. Mesela ben 120 ile giderken hangi şeritte olduğu belli olmayan iki şeriti birden kaplayan bi sağ şerite bi sol şerite geçen hatun.. Mesela yine bayan olan benim annemi defalarca evlat acısı çekmekle burun buruna getiren hatunlar... Mesela benim ölümüme sebebiyet verebilecek hatunlar.. Direksiyon sınavında bile sağ arkamdan gelip üstüme kıran gerzek hatun ve ona ehliyeti veren sersemler...
Daha nice sebep saymamı ister misin??
Ben kimsenin canını tehlikeye atmıyorum.. İşte bu sebeple söylenen genele dahil olmayı reddediyorum.. Bayanların adını benim kurtarmak gibi bi durumum yok.. Bi bayan beni otoyolda bariyere gömdüğünde de bu yaşıma kadar bayanları ne iyi temsil ettim diye düşünecek halimde..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
İsmini vermek istemedım kısaca xxx dedim (erkek) )) Mesala trafıkte xxx Korkunç bişey İnanılmaz bişey CEneverdende öte bişey SADece bayanlar digil yanı erkeklerde varmıs demı, xxx siz Pınarr ablama sorun Beşiktaştan çeliktepeye kadar olan yolculuklarımızı hatırlamak bıle ıstemıom
Şaka şaka bız kendısıyle şakalastıgımızı bılıyor o bızım bı tanecık fıkracı abımızı Onu cıdden cok severıs O bizi bayıltır pilimizi bitirir ama bız onu yıne severız Benim xxx Fıkracı abım şaka
Ben ne anlatıyorum, sen ne anlatıyorsun
Peki Pınar öyledir Sen süper şoförsün, diğer bayanlar aptal şoför hatta erkekler de öyle (Sanırım kendi hakkında düşünüp başkalarından da duymak istediklerin bunlar )
Ne diyim ben size kuzum, ben alakasız bişeyden bahsediyorum. Siz inatla ,'Genelleme yaparız kendimizi de o genellemenin içine koymayız. Biz istisnayız, biz onlardan üstünüz 'geyiği yapıyosunuz. Yaptığınız genelleme sizlerden oluşuyor, trafiğe çıkan bir bayan olarak sen bu genellemeye benden çok daha fazla dahilsin. İyi veya kötü dahilsin. İster kabul et ister etme.
Konuya ilk girişimde yazdıklarımı bir daha okuyup anlamak için başka organlarınız yerine beyninizi kullanmayı deneyin. Başka da bişi yazmıycam.
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
Bu videoyu facebookta arkadaş yollamış valla sapıkça değil Yani tamam dans falan ediyor ama açıkta hiç bişi yok ve ne olur videonun sonunu izleyin ya acayip koptum bu saatte
http://www.youtube.com/watch?v=JZIb4q5JAD8
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Ben biliyodum abi bu topic karıştıracaktı ortalığı
Trafiğe çık ondan sonra konuşalım.. Bu durumda senin için herşeyi demek kolay..
Ama yok yok sen iyisimi çıkma.. Ortalık zaten 30 undan sonra baba,koca,sevgili hediyeleri arabaları kullanmaya çalışan bir sürü hatunla yeterince tehlikeli zaten.. Sen trafiksiz hayatına bu şekilde devam et bizde olanlarla yetiniriz artık..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Pınar abla ya seni böyle polemiklerde görmeye alışkın değilim (değiliz) lütfen abla sen yapma bari
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Valla konu almış başını gitmiş, süper şöförüm diyen birilerinin kazalarını kameraya alabilmiş olsak gülmekten 3 ay foruma giremezsiniz, neyse ağzı olan konuşuyor diyim ben.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
yüzünüzde bir tebessüm oluşursa ne mutlu bana ben cok güldüm
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Allahım bu ne bööle kankaa yaa
şekle, şemale, söyleyiş tarzına bakın
bu çocuğun durumu iyi değil,bi yerlerde bi arıza var kanımca
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
kedili olan videoya çok güldüm yaa
çocuta da gerçekten bi arıza var galiba
10PY253
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)