Afroman; "Cause got high" derim koparsın hepten Alp abi...
Afroman; "Cause got high" derim koparsın hepten Alp abi...
ayrıca konu benim neden bu kadar ilgilendigime gelecekse ''sizin neden bu kadar ilgileniyor oldugunuz''a da gelir...
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Öğretmen olduğun zaman sana eğitmen için çocuğunu getirenlere taslarsın güzelim öğretmenliğini..
Senden büyüklere değil.. Ok??
Öğretmen olacaklar, olanlarda kendilerinden yaşça büyüklere, farklı meslekler yönünde seçim yapanlara bu şekilde ahkâm kesecekse senle ve benzerlerinle işimiz var demektir..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
eee? başka kimler bana kıl:D:D cıkın bari tek tek:D:D
valla başlarda sinirleniyodum, artık ben de gülüyorum...
yahu videolardan daha komik bi durum var farkındamısınız? artışmaya bak memleket meselesi sankim yaw alttarafı bikaç insancık halii
öyleyimdir beni tanıyan kimse de ögretmen olacagıma inanmaz. öğretmenler asık suratlı olur derler sen bir ogretmen icin fazla neşelisin derler.
siz tabi tanımıyosunuz. aklınızdan bin tane kotu düşünce geciyordur eminim.
şunu gene de okursunuz belki bi ara?
http://tr.wikipedia.org/wiki/Pozitif...%C4%B1l%C4%B1k
pozitif ayrımcılıkla ilgili.
türkiye de kadınların buna ihtiyacı var
neden feminizme ters? merak ettim? gercekten,ciddiyim.. bilmiyorum galiba..
iyi ben feminist degilim o zaman... kadınların ezik yaşadıklarına şahit olduğum sürece, olmam oyleyse..
siz her ne kadar karşı cıkarsanız çıkın,şaka yapıyoruz derseniz deyin, hoş değil.
ben, genel olarak, kadınların ''beceriksiz oldugunun düşünüldügü''nü savunuyorum. her fırsatta da karşı dururum..
benimde annem var kız kardeslerim var sevgilim var hatta erkekten cok kız arkadaslarım var asla beceriksiz olduklarını solyleyemem cogu zmn bnden daha iidirler bazı konularda ama trafikte bi kadın sofor gordummu yaa uzarım yada bi frene basarım buda bi gercek sen ne dersen de
true love..
Drift Religion
bunları foruma da yazabilirdi mesela
araba kullanmanın erkek / kadın ayrımı yoktur. şu cinsiyet daha beceriklidir diyemezsin. yani biyolojik olarak, fiziksel olarak, ayrım yapılamaz.
tek farklılık(gözünüze çarpan o büyük fark), toplumsal baskılardan doğmuştur. siz de o toplumun bir parçası olmayın n'olur. gelin, boyle eleştirip gülmeyelim, ha?!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)