tek takıldığım konu adam elinden biran olsun o içki bardağını düşürmeyişi
banyoda dahil anam başka işin yokmu
tek takıldığım konu adam elinden biran olsun o içki bardağını düşürmeyişi
banyoda dahil anam başka işin yokmu
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Aman yarabbim o ne biçim tippppp, kıroooooooooooo Dalga amaçlı çekildiğini sizin de dalga amaçlı yazdığınızı biliyorum... Yoksa hiç kimse hiç kimsenin ayağını yıkamamalı....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ben kendi ayağımı kendim yıkayabilirim.. Bi hastalık durumu vs olur bişey olur hayat arkadaşın yardımcı olur sana ki Allah korusun böyle bişey olmasın... Kendin hoşlanmadığın bişeyi başkasına yapmazsın. Yaparsan da karşılığını beklersin. Feminizm deyip deyip de böyle bişeyi savunmak benim prensiplerime uygun bir davranış olmaz...
şu ayak yıkama konusunu geçsek okudukça gıdıklanıyorum yaff
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
Süper valla kızda güzelmiş hani. Adamın şarabıda hiç eksilmiyor.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
kadın banyoda at'a şey adama tımar çekiyo
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
komik ya kalmadı ki bunlardan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Kadın değilde adamın elindeki içki kadehi çekti dikkatimi Sanırım adamın üzerine zimmetli o kadeh
millet süpersiniz yaw ama ben hala bu modelin parayı az seveninden arıyrum bulabilirsem alacam
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)