hemen spraiş ediyorum iki adett varmı kankaaaaa
hemen spraiş ediyorum iki adett varmı kankaaaaa
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
aç gözlü deyil ırz düşmanısın kankaaaaa
o kadını almak deil sorun aslında.kimbilir ne paralar yiyodur o kadın o adamdan öle bakıldıgı gibi tozpembe deildir bence adama baksana viski puro filan eski türk filmlerindeki fabrikatörler gibi
Adamın t-shirt deki yazı kafama takıldı yaw... "Sktir" araştırdım araştırdım.. Yok...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Valla bu adamdaki para ve ev bende olsa bunun gibi 10 tane bulurdumd genede istemem benim kriterlerime göre;
1-kadın kızıl saçlı olsun tipi möhüm değil
2-üstüm başım yağ olunca bişey demesin başka konularda bağırıp çağırsın möhüm değil
3-arabalarla ondan fazla vakit geçirmeme kızmasın isterse canımı alsın.....
hatun dediğin hırçın olacak...
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
Eyvallah paşam.. Mesleki açıdan izleyince bu videonun teması ne diye merak ediyo insan..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
ooowwwwww bunlarla hayat gecmez beeeeeaaah
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
murat abi bunlarda gaz kaçağı var kanımca tüpçüyü çağırmak lazım yada sütçüyüüüü
oh oh millet spariş vermeye başlamış kanka bana bölesi de dayanmaz vallah bunlar garantili mi en az 20 yıl garantili olması lazım kanka
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
usta bunlar çin malı değil dimi bende istirem
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
klibin sonu pek olmamış...mutlu mutlu bitse olmaz mıydı sanki?
motosiklet ehliyeti 149,99 ytl :queen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)