peril sen ne yazsan dikkat çekiyor benimse dikkatimi çeken hep erkeklerden bahsediosun
peril sen ne yazsan dikkat çekiyor benimse dikkatimi çeken hep erkeklerden bahsediosun
Acımadıki, acımadıki
Güzel olmuş ya
ozanların atışması gibi olmuş bu yaw hehe
son 6 ayım kalmış demek hala porsche gibiyim demek seneye volvo olucam
ya akşam akşam iyi oldu güldüm baya
Peril ben 40-50 yaş arasına giriyorum daha yeni girdim yaram yok ama opeli o yaşa yakıştıramadım hani derler ya 40 dan sonra azanı teneşir paklar benim markamda Mclaren bilmem understand ettirebildimmi,
sevgili Skulhunter cevap çok güzel.Ama bu demenk değildir ki hepimiz perile yükleniyoruz burda küçük bir geyik muhabbeti sardı herkes doluyor.Kalbi kırılan varsa şimdiden özür dilerim peril sende dahil
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
allahım peril cim harikasın
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
burada anlatılan olay gerçektir ama olay tam bu şekilde değil. anlatılan kişiler ise Hanefi mezhebinin imamı İmam'ı Azam hazretlerinin anne ve babasıdır.Colakoglu adlı üyeden alıntı
As technician As Possible
Öyleyse bir tane de benden : )
Sorular karmaşık gelebilir:
Yasal olup mantıklı olmayan nedir;mantıklı olup yasal olmayan nedir;ne mantıklı ne de yasal olmayan nedir?Fıkra Ali Durmaz'dan geldi:
Üniversite son sınıf öğrencisi son dersinin son sınavından kalınca hocasına gidip,"Beni sınıfta bırakarak hayata atılmamı önlüyor ve beni çok ağır bir şekilde cezalandırıyorsunuz.İşin bu yanını hiç düşündünüz mü"diye sorar.Hocanın yanıtı"Tabii düşündüm.Çünkü benim görevim bilgiyi ölçmek ve yeterli olmayanı sınıfta bırakmak"yanıtını verir.Bunun üzrerine öğrenci"Ben de size bir soru sormak istiyorum.Doğru cevabı verirseniz,ben kötü notumu kabul edip sınıfta kalcağım.Bilemezseniz,notumu düzelteceksiniz"der.Hoca öneriyi keyifle kabul eder.
Öğrenci sorar:"Yasal olup,mantıklı olmayan nedir;mantıklı olup,yasal olmayan nedir;ne mantıklı,ne de yasal olmayan nedir?"
Hoca yanıtı bulamaz ve öğrencisi mezun olur.Ama aklı bu soruda kalmıştır.En iyi öğrencisini çağırır,olayı anlatır ve sorunun yanıtını bilip bilmediğini sorar.
Öğrenci hemen cevap verir:"Siz 65 yaşındasınız ve 23 yaşında bir kadınla evlisiniz;bu yasal ama mantıklı değil.Karınızın 25 yaşında bir sevgilisi var;bu mantıklı ama yasal değil.Siz karınızın sevgilisini,zayıf alıp sınıfta kalması gerekirken iyi not verip mezun ediyorsunuz;bu ise ne mantıklı,ne de yasal."
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
valla volvo olarak iltifat gormusuz saolun varolun ne diyim.ama kucuk bi bilgi gecelimki markadan cok yakıt onemli oluyo .yani kimi ablalar ucak benzini gibi etki ederde kimileri yanık kandil yagından beter olur.bayanların bilgisine sunulur.daha acık anlatalım ...............................
Çiğdemmmmmmmmm kızım nerdesin erkeklerle bile dalaşamıyoruz artıkkkkk
Ben şu anda porscheyim ama 3 gün sonra volvo olacağım.Bakalım nasıl adapte olacağım...
Satılık Asya125t-Spidi mont
nuuuuuuhahahahahhaha valla siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün küflen miş bir konu ama komik yawwwww
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Yoooo Çiğdem ortalar da yok o bakımdan Yoksa benim ki halinden memnun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)