nedir abi bu erkek/kadin muhabbeti...iki cinste birbirine muhtac kim ne derse desin...
nedir abi bu erkek/kadin muhabbeti...iki cinste birbirine muhtac kim ne derse desin...
Manic Depression Is Touching My Soul...
Faşizme hayır
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
En kısa ve öz cevap bu olsa gerek...ReNoN adlı üyeden alıntı
Kadın erkek olmadan asla ama asla yasayamaz....
Erkekte bir kadın olmasan yasayamaz... Birbirini tamamlayan bütünün parçaları gibi.
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
evet abi adem ve havva misali
racing racing ve racing.............
Eski başlıklar hortladı.Hehehe
anaaaaaaaa hortlaakkkk
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
bi de ben anlatayım.
bir gün adamın biri yürürken yürüdüğü yoldaki arkdan (köylerde bahçeleri sulamak için su taşıma amacıyla taştan yapılmış üstü açık oluktur) bir elma geçtiğini görür ve o yaz sıcağında dayanamayıp o buz gibi elmayı yer. daha sonraları adam yediği elmanın helal olmadığından dolayı rahatsızlık duyar ve yediği elmanın sahibini bulup elmayı helal ettirmek için kapı kapı evleri dolaşır. sonunda elma bahçeli bir evde yediği elmanın sahibini bulur ve ona derki:
"ben sizin bahçenizdeki ağaçlardan kopup arka düşen elmayı dayanamayıp yedim. lütfen o elmayı bana helal edin" der. elma bahçesinin sahibi der ki :
"Sana o elmayı bir şartla helal ederim" der. elmayı yiyen de şart ne olursa olsun kabul edeceğini söyler ve bahçe sahibi derki:
"benim bir kızım var. sağır,kör,dilsiz. kızımla evlenirsen sana o elmayı helal ederim."
adam eli mahkum helal olmayan bir şeyi yediği için bahçe sahibinin teklifini kabul eder ve bahçe sahibi kızına seslenir. adam bir de ne görsün. bahçe sahibinin kızı ne kör ne sağır ne de dilsiz, üstüne üstlük dünyalar güzeli.
bahçe sahibinin kızından o şekilde bahsetmesinin nedeni adamın helal olmayandan korkmasıdır. burada bahçe sahibinin söylediği
sağırın anlamı: kızının haram duymadığı
körün anlamı: kızının haram görmediği
dilsizin anlamı: kızının haram konuşmadığıdır.
bu arada peril'in eski nick'i ortaya çıktı. CITIR
Sadobey, çıtır eski üye galiba yada girmiyor daha, yada çıtır dı sonradan büyüdü kıtır oldu nickini değiştirdi.....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
adam 25 yaşında bir kızla evlenmiş.kendi yaşı altmış.kadın çok azgınmış.ama adam bitmiş.bir gün doktora gitmiş
doktor benim dirilmem lazım .
hatun azgın bende iş yok çare bul demiş
doktor karınla olmadan 10 dakka önce
bir bardak ılık sütün içine batır senin ölüyü
sonra yat karınla demiş
adam denemiş oluyor
bir gün yine karısı istemiş
adam hemen banyoya gitmiş
ılık sütün içine sokmuş bekliyor
kadın merak etmiş kapının deliğinden bakmış
görmüş hemen yatağa geri dönmüş
kocası gelince bey demiş bu işi yıllardır yapıyorum ama bunun dolmakalem gibi dolduğunu bilmiyordum demiş
Buda benden geyik felaket hoşuma gitti.horoza bittim
[COLOR="Red"][B]SOSYETİK ADAMLAR[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]irtibat msn :greenriders@hotmail.it[/COLOR]
Zurnada peşrev olmaz, ne çıkarsa bahtına.jacky adlı üyeden alıntı
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
evet eski nikim çıtırdı ama kıtırlıktan değil(gördün bilirsin-değişmedim )federal adlı üyeden alıntı
ama hayatta herşeyin bir sebebi vardır..
Bu çok iyiydi ...Peril adlı üyeden alıntı
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
viper_1, hortlaşmışsın abicim ölüyü valla bende çıtır muhabbetini çözmeye çalışıyordum mesaj tarihlerini yeni farkettim, çözdüğüm gün açıklama gelmiş zaten eski çıtır yeni perilden
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
*ERKEK OLMANIN DAYANILMAZ HAFIFLIGI PARDON KEYFI *
Vücudundaki kılları mütemadiyen aldırmak zorunda değilsin.
Bıyıkların utanç degil çogu zaman övünç kaynağıdır.
Beş günlük tatil için ufak bir çanta yeter.
Her kavanozu tek basina açma kabiliyetine sahipsindir.
Tazelemek zorunda olduğun bir makyajin olmadigi için zirt pirt
tuvalete gitmezsin.
Kilo aldığında dostlarin sana aciyarak bakmaz.
Ayakkabılarının topuğu ve tırnağın asla kırılmaz,corabin kaçmaz.
Göbegin bile bir çekicilik unsuru olarak sunulabilir. "Bu göbek değil
sevgilim, aşk halkasi"
Is görüşmelerinde kalça ve göğüslerinin güzelliği hiç önemli değildir.
Pişirecegin hayvani kendin avlayabilecekgüçtesindir.
Dus yapman ve giyinmen en fazla on dakika sürer.
Gereksiz esyalarin bulundugu bir çantayi tasima aliskanligin
yoktur.
Ceketini alip çikarsin.
Besli paket halindeki donlarin fiyati, tek bir sütyenin ki kadardir.
40 yaşına da gelsen kimse evde kaldigini iddia edemez.
Çişinle Italyanca " Seni Seviyorum " yazabilecek kadar kabiliyetlisindir.
Yüzündeki tüm renkler orijinaldir ve ne silince, ne yağmurda, ne de
aglayinca çikmaz.
Sokakta muz yemen hiç ayıp sayılmaz,
Magnum yerken etiketi saklamak zorunda kalmazsin.
Bira sisesinin açacak kullanmadan açmanin en az bes yolunu bilirsin.
Sohbet ettigin insanlar bakışlarını göğüslerine dogru kaydırmaz.
Evlenince soyadini degistirmek zorunda kalmazsın.
Her zaman tek parça mayo giyersin
Karsi cinsle esit olduğunu kanitlamak için adanmış ömür süren
hemcinslerin yoktur.
Kahvehaneler, stadyumlar, genelevler, sirf senin daha keyifli bir
hayat sürmen için vardir.
Topuklu ayakkabi gibi bir seyin üstünde hokkabazlik yapmak zorunda
degilsin.
Sen hiç "Erkek Hastaliklari Uzmani" diye bir kavram duydun mu?
Sadobey
valla hepsi olmuş ama ford olmamış.ford gibi araba varmı ha.ne alkolü ne deposu.marşa bastığın anda alır ford.hem volvoda sıkıcı değildir ne de olsa dünyanın en sağlam arabalarında ilk sıralarda yer alır
peril işin gücün yokmu nedir erkeklerden istediğin
Acımadıki, acımadıki
Helal Erhan abi böyle bir cevap beklemiyodu herhalde arkadaş ama müthiş olmuş bea heheh
herkes birşeyler söylüyor bende birşeyler yazayım istedim umarım beğenirsiniz arkadaşlar hemde biz erkekleri oldukça iyi anlattığını düşünüyorum bu hikayenin .
Bir adam ve bir erkek barın birinde tanışırlar ve uzayıp giden sohbetin sonunda birlikte olmaya karar verirler.bardan birlikte malum işi yapmaya ikisinden birinin evine doğru yola koyulurlar.bir süre sonra evin önüne gelirler ve en üst katta ki daireye asansör olmadığından olsa gerek merdivenlerden çıkmaya başlarlar .kadının üzerindeki etek ve ayağındaki uzun topuklu ayakabısından olsa gerek kadın merdivenlerde takılır ve ayağını incitir.durumu fark eden erkek hemen eğilir kadının ayağını ovalar ve canın acıdımı hayatım çok üzüldüm birşeyin yok ya der ve kadının gönlünü alacak güzel sözler söyler.bu arada merdivenler bitmiş daireye gelmişlerdir.sonunda malum işi bitirip dışarı çıktıklarında kadının basamaklarda tekrar ayağı takılır ve sendeler ama bu sefer adamın tepkisini az öncekinden çok farklı olmuştur aman ne dikkatsiz sakar bi kadınsın sen yahu diyerek tepki göstermiştir.
neden acaba yoksa memnun kalmamıştı....
valla kimseden hiç bir cevap istemiyosum zaten merak eden arkadaşa bu kapak pardon cvp olsun:=)
neyse baktım ki halen talep görüyor yazı maşallah..valla bi yerde gördüm düşüncelerinizi merake ttim.katılan olur katılmayan olmaz,erkeğin de bayanında illa negatif ve pozitif yönleri var-bunu kabul etmek lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)