ben hiç underground3 oynayamadım
ben hiç kendimi tanışma forumunda tanıtmadım.
34 GS ....
arkadaşlar yeni gelen ilk başlığını tanışma bölümüne açacak diye bir kural yok bu sadece bir temenni
farklı başlıklarlada başlanabilir hatta bir çoğumuz gibi bu bölümü çok sonra farkedip 125. mesajında tanışabilir bu yüzden yeni gelen arkadaşlara daha samimi yaklaşalım
_BPY_, ben senin tanışma başlığını hiç göremedim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
BBRR, ismim pelin ben sizin yazılarınızı okuyodum yani denk geliyodum barış abi yanlız ben unutuldu diye baktım actığım topik ama hala hiçlerini yazan oluyomuş demekki i:
cenkmenderes, ayrıca teşekkürler hemen bi koruma mekanizması hazırlamışsın valla bi açtık oyun ama herkes yok ilk olurmuymuş yok niye tanıtmadı diyee şaşırdımm hem ben burda yeni değilim ne diye bi daha tanıtıyım kendimi yahuuuaaaaa
devam edelim öyleyse
ben hiç su an ki kadar yanlız olmamıştımm
ben hiç su an ki kadarda mutlu olmadım
ben hiç motor kullanmadım
ben hiç yoksulun elinden ekmeğini almadım
ve ben hiç düşünmeden bir günümüü bile ziyan etmedim
ben hiç bu kadar >>> YANLIZ , MUTSUZ , ENDİŞELİ ama ÜMİTLİ ... olmamıştım...
ben hiç kendi içimdeki sesi dinlememiştim
ben hiç bu kadar bu foruma yazı yazmamıştım
ve ben hiiiiççççç son kezzzzzzzzzzzz bağırmamıştııııııııııııııııııııııııımmmmmmmm delimiyim neyim yaaa ben
Ben hiç hiç demedim dedimmi yoksa demişimdir dememişimdir banane diye bir kelime hiç demedim
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
ben hiç uzaya gitmedim.
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
Ben hiç sabahları geç saatlere kadar yatmadım.(Gün doğarken sabah kahvesini yudumlamak kadar güzel bir şey var mı? )_BPY_ açtığın topic,en azından kafa dağıtmak,yüzümüze hafif bir tebessüm kondurmak adına güzel.Teşekkürler...
ben hiç yazacak bi hiç bulamadım
gaza gelme;kaza gelmesin
guven61, rica ederim ne demek ama hiç kimse hiçlerini yazmıyo yani uzaya zaten kimse cıkmıyo geyik olsun diye acmadım arkadaslar
:
_BPY_,peki itirafları yazmamızı mı bekliyorsun,insanlar hiç yapmadıkları şeyler için suçlanabiliyor,ne biliim eleştirilebiliyor.geyik olsun diye acmadım arkadaslar
gaza gelme;kaza gelmesin
_BPY_, reja ederim ne demek.. Seni sevdiğimi biliyorsun. Bazen sen bana kızıyorsun ama olur o kadar.. Seni forumda aktif görmek güzel bu arada.. Ben de bişiyler ekliyim o zaman,
Ben hiç yurt dışına çıkmadım.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Ben hiç antrenmanı bırakmadım
Motorsiklet orgazma dudak bukturur!
ben hic bir zaman allahtan baskasina kulluk etmedim (etmemde)
ben hic vatanimi satmadim (satmamda)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)