Valla ne güzel olmuş... benim mavişte bu soğuk havalarda brandası ile dışarıda donuyor
Valla ne güzel olmuş... benim mavişte bu soğuk havalarda brandası ile dışarıda donuyor
bende öyle yapıyarım herhalde
öyle bi motoru insan koynuna bile alır
Abi evin içine giriyor da biz mi sokmuyoruz. İkinci kata çıkarabilsem salonun ortasına koyacam, sürekli gözümün önünde olsun dimi ama
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
Kapının hareketli pervazı hatalı kesilmiş
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
bunun gibimi hasan
Bu kadar da değil yaa. Motoru yatağın kenarına koyacan dikilsin, hatunu yatağa alacan yatsın.. Ayakta yorulurmasın yani o bakımdan şey ettim
Benim evde asansör yok. Çıkarmak çooooooooooook zor olur.
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
valla benden yol göstermesi gerisi sana kalmış
oha be abi ben resmi geri çekeyim adam göktelene çıkartmış millet koynuna almış... amca ayıp etmiş ama anzakada benziyo hani.... onu bize versin o motoru ile yatsın MMMÖÖÖÖÖÖŞŞŞŞŞ
e_erdun, aynen böle abii ....
yaw bizim apartmanda asansör yok , merdivenlerde çok dar....
balkona ufak bi vinç kurmayı düşünüyorum motoru eve alabilmek için
valla bende bi vinç kiralayıp eve çıkarmayı düşünüyom balkondan ben sıcak evde o buz gibi dışarda olmuyo.
anlaşılan o ki bi vinç kiralayıp bu işi beraber yapcaz mertmertmert arkadaşım
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
+ Değiştir butonu mesajınızın sağ üst köşesindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*********************¿*********************
Evin icindeki motor amerikadan galiba ama hangi eyalet oldugunu okuyamadim. plaka cok ufakti. DD'nin olmasin sakin.. onda da BMW var galiba..
Because you are mine. I walk the line..
vallaha bende öyle bi makina alsam bende onun için böyle giriş kat ev tutardım heralde
ama şimdiki zavallı emektar soğukda üstünde brandasıyla donuyo otoparkda , zaten ömrüde az kaldı 3 ay kaldı yenisiyle değiştirmeme o yüzden pek yüzüne bakmıyorum (biraz haksızlık ediyorum galiba ona i: )
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Walla benim öyle bir sorunum yokama böyle giderse arkadaşlardan park parası alıcam
şu an bir 1100 suzuki birde 250 mct var birde benim kara şahinim var bide üstüne üstelik adamlara çadırıda biz veriyoruz eh artık aylık 30 ytl almanın zamanı geldi
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
bizim yan komşunun 1000cc yamahası var.25milyarlık makineye uyuz it muamelesi yapıyo,beni deli ediyo.ne kilit ne başka bi önlem aldığı var.yani şeytan diyo bi el at şunaya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)