bize deil abi kendilerine üzülsünler sen gidince bilmiyorum ama bayaaa bir insan senin şitende tekrar bulusur gibime geliyor bana belkide bunlar bunun farkında bile deil sabaha ayılırlar sen üzülme onlar üzülsün kendilerine
bize deil abi kendilerine üzülsünler sen gidince bilmiyorum ama bayaaa bir insan senin şitende tekrar bulusur gibime geliyor bana belkide bunlar bunun farkında bile deil sabaha ayılırlar sen üzülme onlar üzülsün kendilerine
Abicim ne üzülüyon bizim için,nikah yapmadıkki (yapmışsakta boşarız biter) sen canını sıkma , skull kökten çözer diye düşünüyorum,artık sabahı beklicez,çünkü hala bi cevap YOK !e_erdun adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar... Belki benim haddime düşmez bazı şeyleri yazmak ama yeni başlayan bir motorcu arkadaşınız olarak foruma olabildiğimce yararlı olmaya çalışıyorum...
Bunlar benim şahsi düşüncem... Bu formdan öğrendiğim çok şey var inkar edemem... Ama bir büyüğümüz olan Ercüment abinin kızması, sinirlenmesi, en önemlisi onu bu kadar üzecek davranışta bulunulması açıkçası tüm motosiklet.net ailesini üzdü... burada kullandığım motosiklet ailesi mecaz anlamda. birde hayali anlamı var... Bu hayali anlamda: hiç bir toplantıya gelmeyen, yazıları kontrol etmeyen, ilanları denetleyemiyen bir mod topluluğu görüyorum. Kusura bakmayın mod arkadaşlarım ama size o statü yakışmıyo... Nunu abi, ercüment abi 100 km lik uzaklıktan her toplantıya kar kış demeden katılıyor... siz modlar katılmıyosunuz. isminiz bile gizleniyor... biliyorum bu laflarımdan sonra belki artık bende üye olamıyacağım. Ercüment abinin yazıları silinerek benimde üyeliğim iptal edilebilir. Ama ben tekrar üye olurum... elimin altında birsürü nick, mail adresi hatta IP bile var....
Herneyse bence skull bir an önce siteyi toparla.. bu zorlu görev sana düşüyor. Ama admin sensin... Yoksa gerçekten çok kayıp olacak... Çünkü en önemlisi ercüment abi bizim hem abimiz hem arkadaşımız hem babamız...
Morpheus, + sonsuz
Bunu yapan kişi bizim gibi formları takip etmediği belli, çıkar bu yüzden yaptım der,nerdeler,uyuyolar,bumu yani ?
PAŞA GÖNLÜNÜZ BİLİR .
Morpheus +10000
Kesinlikle katılıyorum. Mod arkadaşlar sadece sanal olarak bu ortamı
biliyorlar. Kendileriyle bir oturup konuşmuşluğumuz yok. zaten
tanımıyoruz bile
Ama biz birbirimizi tanıyoruz artık... beraber binlerce kilometre yol
yapmışlığımız var...kalkıpta hiç tanımadığım hatta bir liseli bile olma
olasılığı olan bu mödların yaptığı artık terbiye sınırlarını zorlamaya
başladı...
sevgili arkadaşlarım dostlarım ve kardeşlerim lütfen Ö.M den mesaj atmayınız ben bunları okudukça daha çok üzülüyorum ve üzüleceğim
benim herhangi bir motorsiklet sitem de yok olmayacakta
babam bana demiştiki oğlum ne olursa olsun motorcu arkadaşına kardeşine daima yardımcı ol bu yardımlar senin ileride muhakkak karşına çıkar
bu yaz bazı arkadaşlarım ve kardeşlerimle çok güzel yolculuklar yaptım
oda bu sitenin sayesinde oldu onlarla burada tanıştım ama ne yazıkkı buraya mesaj atan kardeşleriminde ifade ettiği gibi bazı motordan anlamayan internet cafelerdenden mod olarak seçilen kişiler tarafından yönetilmesi benim hiç hoşuma gitmiyordu bazı mesajlarımın silinmesi husunda izmitte motor yarışlarında karşılaştığım site sahibi erhan kardeşimle bu konular hk; konuştuk ama oda ne yazıkkı modların tarafından olduğunu siteye katılan üyelerin yanında olmadığını anlamış oldum.peki ben burda bu sitede hür değilsem yazdığım mesajlar kısıtlancaksa silincekse benim artık burada ne işim olabilir
hepinizi saygı ile selamlarım
yollarda motor üstünde karşılaştığımızda selamımı alırsınız herhalde
hepinizi çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim
ellerinden öperim ercüment abi. başka söze gerek yok..
e_erdun, söylediklerine katılmamak elde değil ama şu varki site iyi bir arkadaş kardeş topluluğu oturtmuş durumda iken birden yolda çıkması ilerleyen zamanlarda belli olaylara gebe olacağını şimdiden gösterdi bu doğrultu tüm arkadaşlara biraz daha sabretmeleri gerektiği geleceğin neler göstereceğini hepbirlikte görmeyi teklif ediyorum...ercüment abiminde sonuna kadar arkasında olduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum.
Bu site Erhan ve birkaç arkadaşının emekleriyle işleyen bir site sanıyorum ama gel gör ki bizim topluluğumuz sitenin içindeki binlerce insanın içinde oluşmuş güzel bir grup,Ercüment abi eğer site yöneticilerine kızdıysan siteyi takip eder ayda yılda bir yazarsın olur biter ama bizim topluluğumuzu bırakmakta neyin nesi bunu yaparsan yanlış yaparsın diye düşünüyorum,en nihayetinde bu sitenin bir platform olduğunu aslolanın ise üzerinde bulunan bizlerin olduğunu unutmamak gerekir.ben mesenger kullanıyorum sahibinide hiç tanımam birgün msn'in sahibine kızarsam bu msndeki arkadaşlarımı sileceğim anlamına gelmez,msn'i kullanıyorum adı üstünde bu siteyide öyle düşün abi yazdığın yazılar kasıtlı birşekilde siliniyor ise bunun bir sebebi olmalı ve gerçekten böyle bir sebep var ise bunu bize anlat ki bizde bilelim,buradaki her kim olursa olsun bir şahsa kızıp yapacağımız gezilerde, organizasyonlarda bulunmama gibi birşeyi aklından bile geçirme derim.sonuç olarak bende dahil burdaki bunca insan seni seviyor ve seninle olmaktan mutluluk duyuyor,(yollarda motor üstünde karşılaştığımızda selamımı alırsınız herhalde) bu sözüde lütfen sil burdan... dediğim gibi burda eğer güzel bir topluluk olduğunu düşünüyorsak buna sahip çıkalım,koruyalım ve maximum süre bu topluluğun yaşamasını sağlayalım..çünkü şov daha yeni başlıyor nereye gidiyorsun bu yazı bir düşün neler yapacaz neler hiçbiryere gidemezsin...
sen mod musun ccbbdd?
Arkadaşlar madem herkes şikayetçi siteden mod lar neden birşey yapmıyor eger böyle vurdum duymaz devam edeceklerse aramızda para toplayıp bir site açalım ama daha güzeli modların acilen birşeyler yapması olur
Bu başlıktaki tüm yazıları okudum ve özet olarak şunları sunumunuza yazıyorum
1-Bir çok steye üyeyim lakin hiç bir sitenin buluşmasına gitmedim sadece buranınkine gittim,kız arkadaşım va ben iyiki gittik dedik,o kadar dışarı çıkmamıza rağmen.
2-Burada tanıdığım insanlar gerçekten çok nezih
3-Ercüment abinin dediği gibi bu sitede demokrasi yok lakin sanki Türkiye'de var mı? Bunu dikkate al abi
4-Bu sorum ilk kez oluyormu bilmem ama son olmayacak.
5-Bence diğer sitelerdeki gibi girme sıklığına göre değil,insanın kalitesine göre rütbe verilmeli
6-BİZ BİR CEVİZ AĞACIYIZ GÜLHANE PARKINDA
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
Desenize forum dağılıyor.Sanırım üyeler ve yöneticilerle iletişimsizlik hakim.
Ercüment abiyi tanımıyorum.Ama dediklerinde haklı eğer yazılar siliniyorsa bu forumda durmanın ne anlamı ne?Ha eğer bazı kurallar aşıldıysa doğru olabilir.Silinir.Ama mutlaka nezaket kuralları içerisinde sebep ve nedeni belirtilerek karşı taraf uyarılması gerekiyor dimi!!!
Eğer bu böyle devam ederse kendimize yeni site aramaya başlayalım.
arkadaşlar ben daha burda yeni sayılırım ama sorularıma istellerime birtek cevap veren ercüment abi oldu inanın bana onun bilgileriy le bi motor sahibi olacağım inşallah unutmadan abim giderse ben de giderim
abimin yazılarını okuyorum bilgi sahibi oluyorum öğreniyorum 1 gün yazdığı yazılar okuduğum için bitecek ozaman ben de bu siteden ayrılacağım gelin beraber olalım birlik olalım unutmayın 3 tane 1 yan yana geldimi 111 yüzonbir olur bakalım site yöneticileri ne yapacak ozaman inanın bana abimi pek iyi tanımasamda içim de hüzün oluştu onun fikirlerini görüşlerini varlığının olmayacahının hüznü abi ne olur gel yaaa sana ihtiyacımız var gitme bizde gideriz yap abi gitme
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
+ Değiştir butonu mesajınızın sağ üst köşesindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*********************I*********************
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
+ Değiştir butonu mesajınızın sağ üst köşesindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*********************I*********************
erdun abicim sabah sabah çok sinirlendim ve bir okadarda üzlüldüm. lütfen gitme. biliyorsun motorsiklet ve motorculuk hakkında ben ve daha bir çoğu senin sayende daha bilinçli oldu. samimiyetimizi bildiğini biliyoruz. yapma lütfen. onlara sinirlendiğini daha öncede konuşmuştuk. ama onlara kızıp gidersen ve bize gittiğin yeri söylemez isen biz neyaparız
erdun baba bak baba dıyorum sana.sen bıze lazımsın.senınleyım...
ayrıca bu sıtede mod falan oldugunu sanmıyorum..
bence yazılar kendı kendıne sılınıyor abı.baksana su ana kadar sılınen engellenen yazı yok.bence tamamen tesaduf olmustur.
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)