Yarış Kaskının İçine giyilebilecek bir şey arıyorum
Reklamlar
-
Başlıktada dediğim gibi kaskın temizliği hususunda ve kış dolayısıyla yarış kaskının içine giyelebilecek bir şey arıyorum.
kar maskesi baktım bugün salıpazarında ama kaskın içine giyilecek şekilde bir kar maskesi yoktu. çok kalındı kumaşları. belki de akşam gittiğim için diğerlerini göremedim veya kapandığı için kaçırdım.
tavsiyelerinizi bekliyorum...
Reklamlar
-
Bunun için satılan özel bir maske var. Adı "Balaklava", tıpkı kar maskesi gibi ama çok ince kumaştan.Herhangi bir motosiklet aksesuarı satan dükkandan veya netten alabilirsin.
-
ben komple kafamı sarcak bir şey diyorum. saçımı boynumu sadece gözlerim açık kalacak.
teröristlerin giydikleri kar maskeleri gibi bir şey.
-
Tamam işte balaklava öyle bir şey. İki tipi var. Sadece 2 tane göz deliği olan ve gözllerden buruna kadar penceresi olan modeller. Rüzgar geçirmeyen özel kumaştan olanları da var. Ama çok pahalıydı. Penyesi ise 10 YTL. Ben bir tane aldım. Aynısından ablama diktirdim 3 tane
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
-
rüzgar geçirip geçirmemesi önemli değil. şöyle salı pazarından çorap fiatına alacağım bir şey olsun.
yoksa başıma kilotlu çorap geçirip öyle takacam kaskı
-
Colakoglu 1100 makineye biniyosun salı pazarı dolaşıyosun...
Bırak pintiliğide git adam givi balaklavamıdır nedir ondan al işte...
-
Colakoglu Sirkeci Özen motorda 10 YTL ye penye balaklava mevcuttur. Git al işte. Külotlu çorap daha pahalıya gelebilir. Fantazi yapıp sütyen olayına felan girersin şimdi, maliyet daha da artar
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
-
1100 makineyi salı pazarında dolaşa dolaşa aldık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler