Her tarzdan 1 er tane motor yeter bana, ama en iyilerinden.
Her tarzdan 1 er tane motor yeter bana, ama en iyilerinden.
cok şey degil sadece CBR 1000 RR
ışıklarda hava atmak için gp800
gezilere gitmek için burgman 650
dağa bayırda karda filan kullanmak için hondanın modelinin hatırlılamadığım 800 lük atv si vede yanında 4 tane çivili lastik inş bunlar olursa varya offfff
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
2003 model africa twin(zaten en üst model 2003 yılı.daha üstü yok)
honda shadow 750cc ACE(bu son model olursa iyi olur)
bunların arasına birde süpermoto eklersek 10 numara olur.
2 teker tek ruh tek yol.
yamaha xt 660 x yada honda cbf 600 hornet altın sarısı ama benim için en uç nokta gonlumun ve hayallerimin sultanı 2009 yzf R6s siyah (2005 e kadar uretilen eski kasalardan) off offf abi dertlendim yine yaaa
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
Yamaha R_1
tabi ki de kawasaki er6n, tek hayalim.
Benim alacağım motosiklet inşaallah yanlız benimkisi er6f
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Yamaha xt 660 tenere yeter bana...
Hayalimdeki motora sahibim zaten bunun bir ustu yokki hayal ediyim
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
GSR 600.Çok büyük bir sürpriz olmazsa 2. motorum olacak.Daha fazlasınıda istemiyorum.Şimdilik
honda cbr 600 rr tek hayalim eğer allah nasip edipte askerliğimi yapıp tek parça olarak teskeremi alırsam ikinci el bi tane almayı düşünüyorum ha oda olmazsa bi tane 200 250 cc arası bi kros motor almayı planlıyorum marka farketmez yani sonuç illaki bi motor üstünde olacam
...ÖLÜM HAYALLERİ BEKLEMEZ...DEMİRKÖYLÜ...
kawasaki-636 veya 1000RR..
CBR 600F Honda,
----------r-1-------------------------
:cherry:Kontrolsüz güç güç degildir!..:cherry:
Benim bir arkadaşım var hep bir scooterım olsa derdi çocuk bir sene sonra kawasaki 250rr aldı önemli olan hayal edip hayali gerçekleştirmek..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ilk önce bana dünyayı gezmek için bi goldwing , çamurlu havalarda balığa gitmek için bi crf 450, otobanda gitmek için hayabusa, şehir içinde gezmek içinde bi x9 iyi olurdu walla amma halay kurmuş be ......
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Abiciğim senin hayalinde bayağı esaslıymış hani.
kesinlikle bmw F600 GS ....
güç ve yol seçim özgürlüğü...ayrıca heybetli duruşu...
KTM 990 Adventure.. Güç , güven , her yola uyumlu..Lanet olsun ki çok pahalı
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)