Az önce aramalarıma mesajla cevap verdi,yanımızda arkadaslar,konuşacak durumda değil galiba,neyse yanımızda,rahat uyuyun.
Az önce aramalarıma mesajla cevap verdi,yanımızda arkadaslar,konuşacak durumda değil galiba,neyse yanımızda,rahat uyuyun.
GEÇTİMİ YANİ ŞÜKÜRLER OLSUN GEÇMİŞ OLSUN MİLLET
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
allah allah,tarih tekerrür mü ediyor ne daha önce de sevdiğim dostlarımdan biri bana bu tür bir msj yazmıştı ,bu kadar insanı meraklandırmaya korkutmaya ne hakkın var arkadaşım?bunca yazan çizen var,merak eden var seni,hayat boş değil,gel paylaş bizimle,eminimki yapabileceğimiz bir şeyler vardır senin için
abi naptın sen yaa.korkuttun mılletı.boole yapcaana bızlere anlat derdını.bulunur elbet bı caresı.yapma gozunu sevem.zaten kac kısıyız surda.bızde bırbırımıze destek olamazsak yuh olsun yanı...
kemal kardeş senin biraz içmeye ihtiyacın var ama öle tek başına deil hep beraber e.erdun abi haksız mıyım şöle hepberaber bi kurt dökelim??
Son yazışmamızdan bahsetiği kadar çenesinde bir darbe var konuşamıyor (bir ara bende nasibimi aldım istanbuldan bir dost diyince ama olsun,açı çektiren burdan galiba) kemal'cim en kısa zamanda seni aramıza alıp güzelce eğlendirmemiz gerekiyor,yaw katıl bize bütün dertlerini unut
Geçmiş olsun dicem sana,zaman herşeyin ilacıdır
akşam üzüntüden mesaj yazamadım,
sonuç ne acaba
erdoğan çenede ne darbe var
işallah kaza yapmamıştır
Cidden çok üzüldüm bu msj. ı görünce .İnşallah derdine çare bulabilirsin dostum.Yapabileceğimiz bişey vardır belki yaz buraya derdini.
Çenendeki darbeyi merak ettim bende üyük bişi değildir umarım...
aloooooooooooo nerdesin yaaaaa
yapma böle şeyler seviyosan bizleri üzmeeee
atla gel istanbulaaaa bulalım bi çare...
ses verrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!1
ohh be bu nebiçim mesajdı sabah sabah şok oldum can dostum burada hepimiz bir aileyiz ne ise problemin hepimiz bir koldan yardımcı oluruz...
silkin ve kendine gel hayat o kadar kısa ve kolay değil kemal, haber ver bize cevap yaz buraya merakta bırakma bizi...
saçmalama buna kaçmak denir kal ve savaş hayat savaşmak değilmi zaten
Hepimizin başına böyle şeyler geliyor.Kimbilir kim yıktı seni öyle adice ve vefasızca.Ama emin ol hayat bunları tanıdıkça ve öte yandan dostlarını gördükçe daha kıymetli oluyor arkadaşım.Seni tanımıyorum.Görmedim bile.Ama burda bu kadar sevdiğin var iken bir kere daha düşün herşeyi.
Umarım büyük bir şey olmamıştır ve eski günlerine dönersin,yaz,buraya yaz,bize yaz.Ama seni üzenlerin,hayattan bezdirenlerin tahtasına yazma..
Herkes hakettiğini yaşar.
noluya lan orada sıkarım bacaklarına adam ol lan gel bakim buraya anlat bakim derdini çözüm bulamassak ozaman ben sıkarım senin beynine merak etme
Şaka bi yana canım kardeşim gel bakim anlat derdini rahatla dertler paylaştıkça çözülür biz büyük bi aileyiz sadece toplanıp geyik yapmayız birbirimizin sorunlarınada çözüm oluruz paylaş bizimle dertlerini sevgili kardeşim
ne yazacağımı şaşırdım bir an geçmişe gittim. kimbilir neler oluyo hayatında.ne koşullar yaşıyorsunki gitmekte buluyorsun çözümü... yapma desem dinlermisin. yetmez biliyorum
Yaw sabah sabah şok olduk yine.. Noluo arkadaslar yaw..İnsallah tatsız bişi yoktur kardesimizde..Konuyu bilen birileri varsa son durum raporu lütfeeen...
Umarım arkadaşımız iyidir, geçmiş olsun. Kaza haberleri üzerine kalp krizi artı arkadaşın sıkıntısı baya gerildik hepsine geçmiş olsun tekrar.
arkadaşın son durumu nedir ögrenenler bir haber verirse seviniriz meraktan öldük burada
Arkadaşlar gece son durumu buydu,hala telefona cevap vermiyor,çenesindeki darbeden konuşamıyor galiba,neyse,en azında hala aramızda onu biliyoruz,kendisine geçmiş olsun diyelimApache34 adlı üyeden alıntı
nerden biliyosun erdoğan aramızda olduğunu ? konuştun mu? abi çenesinde darbe olan insan buradan yazar yaw? valla merak ediyoruz... Soparcan hadi amca gel yaw üzme bizi bu kadar....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)